Ukrajinski veznjak je osjetio probleme s aduktorom na treningu i ovaj puta neće biti u trenerovim kombinacijama.

Utakmica s Rangersom nije dobro završila za našu momčad, ali barem nije ostavila neke veće posljedice u smislu nekih novih ozljeda i sličnih problema stručnom stožeru.

Ionako je do sada već bilo previše izostanaka što je oslabilo igrački kadar te poremetilo i određene taktičke zamisli uoči prethodniih europskih ogleda. A dan nakon nesretnog poraza od Škota nastavilo se s uobičajenim trenažnim aktivnostima.

Na ozljedu se požalio jedino Dmytro Lopa. Riječ je o aduktoru, pa će on prema svemu sudeći neće biti u kombinacijama za prvi prvenstveni ogled s Hajdukom.

Bobanovo stanje sve bolje

Gabrijel Boban se osjeća bolje i napokon može normalnije hodati, no neće ga biti u momčadi već u nedjelju s Hajdukom. Ne samo iz preventivnih razloga jer ga treba sačuvati za četvrtak i uzvrat u Glasgowu, gdje je naš snažni napadač itekako potreban suigračima, nego ovaj puta prvenstveno zbog činjenice da ionako ne može nastupiti protiv Splićana. Podsjećamo da je u posljednjem kolu prošle sezone zaradio dva žuta, odnosno crveni karton na gostovanju u Koprivnici.

Što se tiče Erosa Grezde, svi smo ga priželjkivali ranije na terenu, međutim, situacija se već u početku procesa oporavka zakomplicirala, što se odrazilo i na dužinu njegova izbivanja. Sredinom kolovoza ga konačno očekujemo u procesu rada, što nažalost ne možemo reći za Muzafera Ejupija. No, Muzo je unatoč činjenici što ne može trenirati učestalo u Osijeku, redovito dolazi na stadion, a bio je i na predstavljanju novih dresova.