BSK je ostvario pobjedu nad Osijekom II rezultatom 3:1, a strijelac za Bijelo-plave bio je Špoljarić.

Dva su nova drugoligaša Osijek II I BSK odigrali prijateljsku utakmicu na stadionu Olimpije u Donjem gradu. Pobijedila je momčad iz Bijelog Brda 3:1, golovima Popovića u 41., Horvata u 58. i Čikvara u 83. minuti. Vodeći pogodak za Bijelo-plave postigao je Špoljarić u 28. minuti.

Prvo je poluvrijeme uglavnom proteklo u znaku domaćina koji je imao više prilika, no spretnošću Popovića gosti su svoju jedinu pravu šansu pretvoriti u izjednačenje. S druge strane, učestalo je prijetio osječki kapetan Špoljarić, a obećavajuće situacije još su propustili Talys i Lišnić. Pritom treba istaknuti nekoliko dobrih intervencija gostujućeg vratara Ilinčića.

I jedni i drugi s dvije jedanaestorice

U drugom poluvremenu su zaigrale nove jedanaestorice i pritom su se bolje snašli iskusniji igrači BSK-a. Nakon što je Čikvar promašio „zicer“, Horvat je iz blizine uspio svladati Kukića. Poravnati je mogao Durdov, ali je ta velika prigoda ostala neiskorištena, da bi Čikvar u završnici iskoristio slabo postavljanje domaće obrane i poentirao za konačnih 1:3.

U prvom poluvremenu za Osijek II su nastupili: Kukić, Hudeček, Šutalo, Ćosić, Talys, Jakšić, Soldić, Čakarić, Špoljarić, Juranović i Ikić. U drugom poluvremenu zaigrali su: Kukić, Ivić, Ždinjak, Andronikou, Caimacov, Hlišć, Vincetić, Sušić, Blagogee, Blečić i Durdov.