Steinbrückner je preuzeo Juniore, Radotić je sada u Kadetima, Nikšić vodi Pionire, a raspoređeni su i svi drugi treneri.

U Školi nogometa našeg prvoligaša došlo je do unutarnje reorganizacije kada je o riječ o stručnom kadru. Već je otprije poznato da je vodeću ulogu u sportskom dijelu dobio povratnik u Gradski vrt, Ivica Kulešević dok je Miroslav Žitnjak sada voditelj tehničkog sektora.

Juniore I vodi Tomislav Steinbrückner, za Juniore II zadužen je Nikša Petrović, Kadete I preuzeo je Tomislav Radotić, dok s Kadetima II radi Stjepan Vranješ. Trener Pionira I postao je Vedran Nikšić, a Pionire II trenira Ante Bekavac. U toj kategoriji imamo i momčad Pionira III s kojima će raditi Tomislav Priegl.

Mlađe pioniri sada vodi Dražen Vidović, Mlađe pionire II preuzeo je Danijel Bogdan, s Početnicima I radi Hrvoje Kurtović, Početnici II su pod vodstvom Mateja Žitnjaka, Predpočetnici I treniraju pod trenerskom palicom Josipa Kovačevića, dok je za Predpočetnike II zadužen Zdenko Kurtović.

Uz trenere i četvorica koordinatora

Imamo i četvoricu koordinatora, to su Tomislav Steinbrückner u juniorskom, Tihomir Rudež u kadetskom, Goran Popović u pionirskom pogonu i Zdenko Kurtović u najmlađim uzrastima. Kondicijski trener je Dino Siber, dok s vratarima rade Zvjezdan Vibovec, Bojan Sičić, vanjski suradnik Vedran Marjanović i koordinator u tom dijelu Vlado Bilić. Fizioterapeuti su Dino Hribar, Nikola Grgić, Luka Mudrovčić i Vanja Trbojević, koordinator liječničke službe je dr. Dejan Hil. Tehnički tajnik škole nogometa je Dario Skender, a skautske zadaće obavljaju Ivo Vranješ i Ivan Maras.