Od 18,30 u Gradskom vrtu će Bijelo-plavi tražiti sva tri boda, ovaj puta protiv sasvim nove momčadi Istre 1961.

I treći puta uzastopce Osijek će zaigrati pred svojom publikom u prvenstvenoj utrci HNL-a. Uspješno su apsolvirani Hajduk (4:1) i Rudeš (3:2), pa i navijači svakako imaju velika očekivanja uoči još jednog nastupa u Gradskom vrtu. Isto razmišljaju i osječki nogometaši, svjesni da ih nova pobjeda zadržava na vrhu tablice s kojega je uvijek lijep pogled. Stiže nam Istra 1961, trenutno možda i najveća nepoznanica među hrvatskim prvoligašima s obzirom na igrački kadar kojega su potpuno izmjenili.

„Razmontirati“ još jednu obranu

No, više nego o Puljanima koje jako slabo poznaju, Osječani će razmišljati o tomu kako ponoviti ono najbolje iz prethodnih izdanja u kojima su osvajali bodove. To bi u tom slučaju trebalo biti dovoljno i za treći trijumf jer Zekić ima momčad koja je u stanju igrati i učinkovito i atraktivno za publiku. Sigurno je da se gosti neće tek tako i unaprijed pomiriti s porazom, treba ih očekivati vrlo borbene u želji da ostvare što bolji rezultat, stoga će ponovno biti vrlo važno što prije ih otvoriti – pogotkom. Imaju Bijelo-plavi sasvim dovoljan napadački arsenal da bi nadmudrili i „razmontirali“ još jednu obranu koja će zasigurno biti zgusnuta.

Navijači imaju što vidjeti

Svakako je motiv dobiti treću utakmicu zaredom, intrigira to i naše navijače. Stoga se nadamo da će na tribinama stvoriti ugođaj koji će dati dodatni poticaj Osijeku da bude što bolji i efikasniji. Doduše, sezona godišnjih  odmora je u punome jeku, no one koji su trenutno u gradu na Dravi i njegovoj okolici svakako pozivamo na stadion. Osječani imaju što ponuditi ljubiteljima nogometa i ne dvojimo da će i ove nedjelje ispuniti očekivanja svojih navijača i simpatizera.

Susret između Osijeka i Istre 1961 počinje u 18,30 sati.