Bijelo-plavi su pričuve momčadi iz Bijelog Brda svladali čak s 9:1, a kada su igrali najbolji sastavi bilo je 3:1 za goste.

Dvostruku međusobnu provjeru imali su ove subote BSK i Osijek II (pojačan nekim igračima iz prve momčadi našeg prvoligaša) u Bijelom Brdu. Prvi je ogled bio potpuno neravnopravan što se najbolje vidjelo i na konačnom ishodu. Osječani su, naime, pobijedili pričuve Bjelobrđana čak s 9:1!

Domaćin je poveo preko Jalinousa koji je ovom prigodom bio „posuđen“ Žuto-plavima, a onda su redom za goste zabijali: Ivić glavom, Juranović u solo-prodoru, Ikić gotovo na isti način, Pervan nakon što je prethodno Llanos pogodio gredu, Štrkalj koji je naciljao lijevi donji kut, Pervan iz daljine uz lošu intervenciju suparničkog vratara, Marin iskosa s desne strane, zatim ponovno spretni Štrkalj i na kraju Durdov.

Za Osijek II su igrali: Ivušić, Pavičić, Ivić, Marin, Janža, M' Pinda, Llanos, Pervan, Juranović, Ikić i Štrkalj. Još su nastupili: Soldić i Durdov.

Zanimljiv drugi ogled

Druga je utakmica ipak bila puno tvrđa, a momčadi su zaigrale u svojim trenutno najboljim sastavima. Bijelo-plavi su poveli nakon što je Žaper poslao dugu loptu u domaći kazneni prostor, vratar Ilinčić je kiksao i krivo procijenio situaciju, pa ga je lopta preskočila i Špoljariću je samo preostala mirna realizacija. Bilo je još šansi preko Dakua u dva navrata, Ćosića i Talysa uz potpunu dominaciju Osječana. U nastavku je domaćin zaigrao puno bolje te izjednačio iz jedanaesterca kojega je realizirao Krajček.

Mogao je BSK povesti preko Horvata koji se dvaput našao u mat-poziciji, ali nije poentirao. Gosti su pobjedu osigurali u posljednjih desetak minuta. Prvo je Pilj iz daljine zabio za 1:2, da bi Radeljić glavom smjestio loptu u mrežu za konačnih 1:3.

Skender je u ovom dvoboju izveo sljedeći sastav: Kukić, Hudećek, Ćosić, Šutalo, Radeljić, Talys, Plum, Žaper, Pilj, Špoljarić i Daku.