U zgusnutom prošlotjednom rasporedu, osim utakmica pionira i kadeta o kojima smo izvjestili, odigrano je još sedam utakmica, gdje je ostvareno šest pobjeda i poraz. Također, kadeti II su nastupili na turniru u Zagrebu, gdje su nesretno poraženi u finalnom susretu.

Uvjerljivo i dalje nastavljaju juniori, kao i druga kadetska momčad, koja nastupa u ligi županijskog saveza. Predpočetnici i dalje pokazuju da im je malo ekipa prava konkurencija, ali vršnjaci iz akamedije Andrićević - Marić su pružili sjajan otpor, a uspješan izlet u Zagreb imali su kadeti II, kojima je malo nedostajalo da budu još uspješniji.

Naime, u finalu turnira su poraženi od Splita, u samoj završnici susreta, iako su imali igrača više. Ranije su odigrali 1:1 protiv Zagreba te savladali 3:1 momčad Hrvatskog Dragovoljca, u susretu u kojem su imali igrača manje. Za Kadete II, u susretu protiv Oriolika, nastupili su tako igrači koji nisu u prvom planu, pojačani s nekoliko pionira te igrača kadetske momčadi koja igra Hrvatsku nogometnu ligu.

Kako su, protiv Istre, odigrali pioniri i kadeti, podsjetite se na OVOM linku.

Rezultati i strijelci su ovdje:

Akademija Andričević-Marić - Početnici II 4:2 (za akademiju nastupili igrači starijeg godišta, ovo je bio prijateljski susret)

Akademija Andričević-Marić - Predpočetnici 2:3

Kadeti II - Oriolik 4:0
(Brlić 8', 60'. Lekić 52', Plazonja 58')

Juniori - Oriolik 5:0
(Brlić 23', 48', Anić 39', Knežević 70', Rosandić 76')

Pioniri - Livada Željezničar 4:0
(Mirković 2', Babić 12', Mikšić 19', Šesto 54')

Mlađi pioniri - Livada Željezničar 1:0
(Ivanagić 23')

Sloga - Početnici II 0:9