Uskršnja pauza je gotova, a juniorima i početnicima je sigurno i dobrodošla za bolju pripremu, naime njima ovog vikenda slijede dva teška gostovanja.

Derbi kola u subotu će odigrati naši početnici s vršnjacima iz Đakova. Utakmica je to prvog i drugog na tablici. Početnici našeg prvoligaša su vodeći na tablici 1.kvalitetne lige s tri boda više od momčadi Đakovo-Croatia, a zanimljivo je kako obje momčadi imaju jednaku gol razliku od čak +113, što je dovoljan podatak kako bi mogli gledati jednu vrlo uzbudljivu i napetu utakmicu.

Nedjelju će obilježiti važna utakmica naših juniora s Cibalijom u Vinkovcima. Utakmice između ova dva kluba su više od derbija i u njoj možemo očekivati zasigurno mnoštvo prilika, jer kao i kod početnika ovdje igraju prve dvije momčadi juniorske 1.kvalitetne lige. Vinkovčani su prvi na tablici s dva boda ispred juniora NK Osijek, ali imaju i dvije utakmice više.

Ostale naše selekcije uglavnom će provesti na gostujućim terenima, a evo i rasporeda uz napomenu kako je utakmica Početnika II s momčadi Liv 1949 odgođena.

Subota
Slavonija vs Pioniri II , 9:45h
Slavonija vs Pioniri mlađi, 11h
Đakovo vs Početnici, 10h
Đakovo vs Predpočetnici, 11h

Nedjelja
Cibalia vs Kadeti II , 9h
Cibalia vs Juniori, 10:45h
Pioniri Mlađi II vs Jedinstvo, 9:45h
Pioniri II vs Jedinstvo, 11h