Mlade snage bijelo-plavih očekuje jedan uzbudljivi tjedan. Odigrat će se nadonkade, a Pioniri i Kadeti će u ovom tjednu biti gosti, ali i domaćini.

Večeras će (srijeda) svoje nadoknade odigrati Pioniri Mlađi II i Pioniri II s Jedinstvom. Utakmice su to koje su se trebale odigrati u nedjelju no prebačene su za večeras. Pioniri Mlađi II počinju u 19 sati, a Pioniri II u 20 sati.

U četvrtak će u sklopu I.HNL Pionira i Kadeta biti odigrane dvije utakmice, odnosno naši igrači bit će gosti u Rijeci. Utakmica Pionira započet će u 10 sati, a Kadeti će na teren u 12 sati.

Za vikend, točnije u subotu, očekuje nas nekoliko dobrih utakmica, a program teških utakmica otvorit će naši Pioniri II i Pioniri Mlađi II derbi utakmicama u Vinkovcima protiv Cibalije. Pioniri II svoj susret počinju u 9:45 sati, dok Pioniri Mlađi II svoju utakmicu igraju od 11 sati.
Subotnje poslijepodne bit će u znaku Pionira i Kadeta koji su domaćini momčadi Slaven Belupa. Iako je uvijek teško prognozirati tko je bolji, pozicija na tablici sugerira kako su naši bijelo-plavi ipak favoriti u ovim utakmicama. Pioniri će na teren izaći od 14 sati, a Kadeti će svoj prvenstveni susret odigrati od 15:45 sati.

Ostale naše selekcije također igraju zanimljive utakmice u ovom tjednu.

Srijeda
Pioniri Mlađi II vs Jedinstvo 19 sati
Pioniri II vs Jedinstvo 20 sati

Četvrtak
Rijeka vs Pioniri 10 sati
Rijeka vs Kadeti 12 sati

Subota
Kadeti II vs NAŠK 9 sati
Juniori vs NAŠK 10:45 sati
Cibalia vs Pioniri II 9:45 sati
Cibalia vs Pioniri Mlađi II 11 sati
Pioniri vs Slaven Belupo 14 sati
Kadeti vs Slaven Belupo 15:45 sati

Nedjelja
Pioniri Mlađi II vs Čepin 9:45 sati
Pioniri II vs Čepin 11 sati

Ponedjeljak
Metalac vs Početnici II