Kadeti i pioniri imali su gust raspored proteklog tjedna jer su odrađivali dva kola. U četvrtak su gostovali u Rijeci, dok su u subotu bili domaćini Slaven Belupu.

Rijeka se u četvrtak očekivano pokazala kao dobra ekipa i teško je bilo pokupiti sve. Kadeti su ušli dobro u utakmicu, a i s pravom se očekivao dobar rezultat naših momaka koji su na prvenstvenoj tablici ispred Rijeke. Nažalost, utakmicu je presudio jedan gol kojeg je zabila Rijeka, točnije igrač s brojem 9, Miroslav Iličić. Tim porazom bijelo-plavi kadeti zadržali su treću poziciju, samo jedno mjesto ispred Rijeke koja ima utakmicu manje.

Pionirima je gostovanje u Rijeci zasigurno bio nešto teži zadatak nego kadetima jer su na prvenstvenoj tablici na šestom mjestu uz ozbiljan broj bodova manje od trećeplasirane Rijeke. No, nogomet se opet pokazao kao zanimljiva igra i na papiru i tablici nešto slabiji suparnik uspio je uzeti bod. Naši pioniri odigrali su utakmicu bez golova u Rijeci te tako zaradili vrijedan bod i time zadržali šestu poziciju na ljestvici.

U subotu se igralo 24. kolo HNL-a kadeta i pionira, a naš klub bio je domaćin ekipi Slaven Belupa.
Pioniri su na teren izašli prvi i nažalost izgubili važnu utakmicu. Vjerujemo kako je i umor od puta i utakmice u četvrtak u Rijeci uzeo danak, pa su ovoga puta igrači Slaven Belupa bili bolji za jedan gol kojeg je postigao u 38. minuti igrač s brojem 10, Davor Sinjaković.

Po nekakvom zakonu velikih brojeva, ali i gustom tjednu naših igrača, u utakmici kadeta, naši bijelo-plavi morali su ostvariti pobjedu, i ona se dogodila. Igrači Ronalda Grnje ostvarili su pobjedu protiv vršnjaka iz Koprivnice. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 1:0 za Osijek, a strijelac je bio Stjepan Plazonja u 45. minuti. Drugo poluvrijeme bilo je znatno dinamičnije i napetije, a na kraju je golom u 80. minuti Mihael Žaper donio pobjedu i ostavio tri važna boda u Osijeku. Utakmica je završila rezultatom 2:1, a strijelac jedinog pogotka za goste iz Koprivnice bio je Arijan Res u 61. minuti.