Za vikend selekcije bijelo-plavih igrale su svoje prvenstvene, prijateljske i turnirske utakmice. Uvjerljivi su bili Kadeti II i Juniori.

Prvenstvene utakmice I.kvalitetne lige odigrali su Kadeti II i Juniori, a domaćin obje selekcije bila je Donjogradska Olimpija.
Na igralište NK Olimpije prvi su izašli Kadeti II i slavili s uvjerljivih 16:0. Strijelici za momčad Tomislava Priegla bili su: Hrvoje Crnčan (3 pogotka), Ivan Ikić (5 pogodaka), Zvonimir Mikić (2 pogotka), Luka Marić, Marin Magdić (2 pogotka), Deni Stojanac, Dominik Dubravac te Domagoj Zec.

Golijadu su na svojoj utakmici imali i Juniori koji su slavili protiv Olimpije s čak 10:0. Zanimljiv podatak s ove utakmice je da je 9. pogodak zabio Marko Maričević koji je inače golman, ali je zaigrao u ovom susretu zamjenivši Antonija Rosandića.Strijelci na toj utakmici su: Pavo Grgić, Stjepan Salapić (2 pogotka), Antonio Rosandić (2 pogotka), Danijel Leutar, Mateo Kovačić (2 pogotka), Marko Maričević te Domagoj Žigri.

Vikend je bio i u znaku turnira. Naše dvije selekcije igrale su na terenima u Zagrebu i Vukovaru.
Na iznimno jakom turniru, Bubamara Cup, sudjelovali su naši Početnici II. Nakon skupine u kojoj su snage odmjerili s ekipama FK Cool Skopje, NK Lučko i NK Inter, naša selekcija zauzela je konačno 10.mjesto nakon razigravanja. Rezultati u tim utakmicama bili su - porazi 3:0 od FK Cool Skopje, 2:1 od NK Kustošija, zatim neriješeno s NK Inter 1:1, s NK Krško 2:2 te s NK Moslavina 0:0.
Početnici II su u konačnici ostvarili i dvije pobjede protiv NK Dinamo Vinkovci 1:0 te u susretu protiv NK Lučko 2:1. Pobjednik Bubamara Cupa je momčad GNK Dinamo koja je na penale pobjedila FK Vojvodinu. 

Pioniri II sudjelovali su u Vukovaru na 13. Memorijalnom turniru hrvatskih branitelja.
Uz našu momčad sudjelovalo je 10 ekipa iz HNL-a, te HNK Cibalia, NK Jadran iz Poreča, NK Široki Brijeg, NK Hrvatski Dragovoljac, HNK Vukovar te momčadi hrvatskih iseljenika iz Njemačke i Austrije.
Bijelo-plavi su igrali u skupini koja je jedina imala 5 ekipa i ostvarili su dosta dobre rezultate.
Pobjede protiv HNK Cibalije (4:0) i HNK Vukovar (3:0). Neodlučeno su odigrali s ekipom Slaven Belupa (1:1) te izgubili utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca (0:1). Pobjednik turnira u Vukovaru je momčad GNK Dinamo koja je bila bolja u finalu od Rijeke, dok je treće mjesto osvojila selekcija hrvatskih iseljenika iz Njemačke. 

Rezultate ostalih naših selekcija u svojim utakmicama možete pogledati u nastavku teksta.

Početnici II vs Graničar 1:3
Predpočetnici vs Graničar 19:0

Početnici II vs LIV VI 4:1
(Barić 2, Budiša, Matković)

Olimpija vs Kadeti II 0:16
Olimpija vs Juniori 0:10

Pioniri II vs Sloga 11:1
Pioniri Mlađi vs Sloga 11:0