Ovoga tjedna očekuje nas mnoštvo utakmica gdje će praktički sve naše selekcije odigrati svoje utakmice. Izdvajamo utakmice Kadeta i Pionira protiv Lokomotive i derbi utakmice protiv Cibalije.

Danas će na put u Zagreb naši Kadeti i Pioniri koji će u sklopu I.HNL odigrati utakmice protiv Lokomotive. Kadeti će u svojoj utakmici tražiti pobjedu i učvršćivanje na drugoj poziciji gdje imaju bod i utakmicu više od današnjeg domaćina Lokomotive. Pioniri su pak čvrsto u sredini prvenstvene tablice i "bježe" Lokomotivi 7 bodova, uz dvije utakmice manje momčadi iz Zagreba. Utakmica pionira počinje u 15 sati, dok će Kadeti na teren u 16:45 sati.

U nedjelju Kadete i Pionire ponovno očekuju teške utakmice, ovoga puta utakmice koji nose nešto drugačiji naboj nego utakmica protiv Lokomotive. Obje naše selekcije će u sklopu I.HNL ići u goste Cibaliji. I jedna i druga naša selekcija nalazi se na tablici ispred svog domaćina iz Vinkovaca, tako da očekujemo dvije dobre utakmice i naravno pobjede naših selekcija. Utakmica Pionira počinje u 10 sati, a Kadeti će početi u 12 sati.

U nastavku teksta možete pogledati utakmice i vrijeme odigravanja svih naših selekcija. 

Tablice Škole nogometa

Srijeda
Jedinstvo vs Početnici        15:30 sati
Lokomotiva vs Pioniri        15 sati
Lokomotiva vs Kadeti        16:45 sati

Subota
Pioniri II vs Đakovo            9:45 sati
Mlađi Pioniri vs Đakovo     11 sati
ŽNK Osijek vs Početnici II
Nedjelja
Početnici vs Višnjevac       10 sati
Predpočetnici vs Višnjevac 10 sati
Cibalia vs Pioniri              10 sati
Cibalia vs Kadeti              12 sati
Croatia (Đ) vs Kadeti II      9 sati
Croatia (Đ) vs Juniori        11 sati
Croatia (Đ) vs Pioniri II       9:45 sati
Croatia (Đ) vs Mlađi Pioniri II 11 sati