Proteklog tjedna Kadeti i Pioniri gostovali su dva puta. Lokomotiva je bila domaćin u Zagrebu, a zatim Cibalia u Vinkovcima.

Mladi nogometaši NK Osijek imali su "putnički" raspored u proteklom tjednu. Od dva kola koja su se odigrala, oba su provedena - na putu. Kadeti i Pioniri prvo su putovali za Zagreb gdje ih je čekala Lokomotiva, a zatim je trebalo putovati nešto bliže, u Vinkovce domaćinu Cibaliji.
Pioniri su utakmicu s Lokomotivom dočekali kao bolje pozicionirana momčad na tablici, ali nažalost od bodova koji su se očekivali nije se dogodilo ništa. Lokomotiva je slavila rezultatom 1:0, a strijelac pogotka već u 7.minuti utakmice, bio je Luka Basar. S ovim porazom Pioniri su pali na deveto mjesto I.HNL.
Od Kadeta se očekivala puno bolja utakmica, s obzirom na kvalitetu naših igrača, a i drugo mjesto na tablici moglo je sugerirati da će biti dobra utakmica, te da bi ona mogla otići u korist bijelo-plavih. No, to je nogomet, igrači Lokomotive slavili su na kraju sretno i spretno, a rezultat je bio 3:0. Strijelci za Lokomotivu bili su Ocvirek, Rihtar i Kolega.

Nakon gostovanja u Zagrebu, naša momčad morala je na još jedan put, onaj u Vinkovce. Domaćin Cibalia ovoga se puta pokazala kao tvrd orah našim selekcijama.
U utakmici pionira ovih dvaju ekipa, slavila je momčad Cibalije. Unatoč vodstvu bijelo-plavih od 0:1 (strijelac Patrik Dubravac), domaćini su uspjeli okrenuti rezultat i na kraju su slavili 2:1. Strijelci za domaće bili su Karimović i Šikić.
Kadeti su ipak bili nešto uspješniji te su uzeli bod u utakmici koja je bila dinamična od samoga početka, ali nažalost po gledatelje, izostali su samo golovi. Rezultat na kraju utakmice bio je 0:0.
Bijelo-plavi Kadeti i dalje drže treću poziciju na tablici I.HNL.

Tablice Škole nogometa

Lokomotiva vs Pioniri 1:0
Lokomotiva vs Kadeti 0:3
Cibalia vs Pioniri       1:2
Cibalia vs Kadeti       0:0