Polaznici Škole nogometa našeg prvoligaša proteklog su tjedna igrali svoje utakmice. Rezultati su uglavnom bili uspješni za naš klub.

U pregledu tjedna Škole nogometa izdvojili smo dvije utakmice, a prva od njih je visoka pobjeda Početnika protiv Višnjevca. Bijelo-plavi su u ovom susretu gotovo do vrha napunili mrežu Višnjevčana, a rezultat utakmice bio je čak 7:0. Strijelci za pobjedu NK Osijek bili su Dino Krivić ( 7. i 30.minuta), Petar Korov ( 12. i 21.minuta), Filip Milić ( 35. i 45.minuta) te Filip Živković u 43.minuti. Ovom pobjedom igrači trenera Zdenka Kurtovića nastavljaju s dobrim igrama i dobrim rezultatima.

U nedjelju su Juniori gostovali u Đakovu gdje su odigrali vrlo dobru utakmicu i zabilježili uvjerljivu pobjedu. Nakon gustog prvog poluvremena i izjednačenog rezultata, Juniori NK Osijek su potvrdili svoju kvalitetu i superiorno dovršili utakmicu zabivši do kraja još tri pogotka. S ove utakmice svakako vrijedi zabilježiti hat-trick Mihaela Klepača. Konačan rezultat utakmice bio je 1:4 za našu momčad, a strijelci na ovoj utakmici bili su: Mihael Klepač (22., 55. i 56.minuta) te Pavo Grgić u 59.minuti.

U nastavku teksta možete pogledati sažeto o svim utakmicama bijelo-plavih selekcija, uz napomenu kako su odgođene utakmice Pionira II , Mlađih Pionira II s Đakovom Croatia te utakmica Jedinstva s Početnicima. 

Tablice Škole nogometa

Srijeda
Lokomotiva vs Pioniri 1:0
Lokomotiva vs Kadeti 3:0

Subota
Pioniri II vs Đakovo Croatia 5:0
(Kuprešak 3, Vinogradac, Mendeš)
Mlađi Pioniri vs Đakovo Croatia 4:0
(Lišnić, Miljanić, Vuica, Marodi)
ŽNK Osijek vs Početnici II 0:6
(Živković 3, Matković, Budiša, Barić)

Nedjelja
Početnici vs Višnjevac 7:0
( Krivić 2, Korov 2, Milić 2, Živković)
Predpočetnici vs Višnjevac 5:0
( Maras 2, Majdenić 2, Grgić)
Cibalia vs Pioniri 2:1
( Patrik Dubravac)
Cibalia vs Kadeti 0:0
Đakovo Croatia vs Kadeti II 0:4
( Ivić, Stojanac, D.Dubravac, Habada)
 Đakovo Croatia vs Juniori 1:4
( Klepač 3, Grgić)

Đakovo Croatia vs Pioniri II - odgođeno
Đakovo Croatia vs Mlađi Pioniri II - odgođeno
Jedinstvo vs Početnici - odgođeno