Iza nas je izuzetno uspješan, gotovo pa stopostotan tjedan. Svi naši polaznici u svojim su kategorijama igrali dobre utakmice u kojima su bili ubojiti u napadačkom djelu igre. Ukupno gledajući, bijelo-plave selekcije su proteklog tjedna zabile čak 79 golova.

Izdvojili smo dvije utakmice, a to su pobjede Kadeta II protiv Graničara iz Županje rezultatom 18:0, te pobjeda Početnika u gradskom derbiju s Olimpijom, rezultatom od 15:0.


Vjerujemo kako nisu pogriješili oni koji su došli u subotu ujutro ( 9 sati) pogledati utakmicu između Kadeta II i Graničara iz Županje, jer imali su što i vidit. Utakmica je bila riješena već u prvih pola sata kada je rezultat bio 5:0 za bijelo-plave, a na poluvrijeme se otišlo rezultatom od 7:0. Kakav potencijal u svojoj ekipi imaju, momci u dresovima NK Osijek pokazali su u nastavku utakmice gdje su zabili još 11 pogodaka te tako došli do konačne pobjede od 18:0. Iako je ovdje riječ o protivniku nešto slabijeg ranga, svakako treba naglasiti kako je u današnjem nogometu jako teško zabiti toliko golova bilo kojem protivnika i zato čestitke našim igračima. Uz visoku pobjedu treba čestitati i na odličnoj timskoj igri bez koje ni Hrvoje Crnčan ne bi postigao čak 8 pogodaka. Strijelci na ovoj utakmici bili su: Hrvoje Crnčan ( 2., 13., 55., 65., 66., 67., 73. i 74. minuta), Deni Stojanac ( 20. i 47.minuta), Damir Druško ( 25.minuta), Karlo Grgić ( 30.minuta), Luka Marić ( 32.minuta ), Bruno Damjanović ( 36.minuta ), Ivan Ikić ( 45.minuta ), Patrik Čavar ( 51., 62. i 70. minuta).


Početnici su svoj gradski derbi s Olimpijom odigrali još u četvrtak i slavili su s visokih 0:15. Zanimljivo je da su mladi bijelo-plavih zabili u drugom poluvremenu čak 12 pogodaka. Kao i kod Kadeta II, jedno ime je posebno "iskočilo", a to je Petar Korov, koji je postigao čak 6 pogodaka na utakmici. Na poluvrijeme se otišlo, kad se pogleda konačan rezultat, sa skromnih 0:3, a pogotke su postigli Dražen Lozić u 5.minuti, Petar Korov u 16. i Leon Ledinski u 18.minuti. U nastavku utakmice zabijali su još: Fabio Džeko (27. i 49.minuta), Petar Korov (32., 34., 40., 43. i 45.minuta), Filip Milić (38., 47. i 50.minuta), Luka Barić (39. i 48.minuta).

U nastavku teksta možete pogledati sažeto o utakmicama, uz napomenu kako se danas igra Turnir prijateljstva u Bjeljini, na kojem uz naše Kadete II sudjeluju još i Dinamo, Sloboda (Tuzla), Crvena zvezda, Velež, Budućnost, Partizan, Vardar, Olimpija, Sarajevo, Željezničar, Rijeka, OFK Beograd, Sutjeska, Napredak iz Kruševca te Vojvodina.
Naša momčad, koja je otišla u nešto slabijem sastavu, nalazi se u skupini s Crvenom zvezdom, Veležom i Budućnosti. Više o samom turniru možete pogledati na stranici - Turnir prijateljstva.

Tablice Škole nogometa 

Kadeti II vs Slavonija           6:0
(Ikić 3, Ivić, Stojanac, Grgić)
Juniori vs Slavonija              4:0
(Salapić, Rosandić, Leutar, Brlić)

Olimpija vs Početnici            0:15
(Korov 6, Milić 3, Barić 2, Džeko 2, Ledinski, Lozić)
Olimpija vs Predpočetnici      0:4
(Maras 2, Grgić, Majdenić)

Pioniri vs Varaždin               4:0
(Gagulić, Barišić, Stupar, AG Kojić)
Kadeti vs Varaždin               0:4

Mlađi Pioniri II vs Grafičar        2:1
(Tankosić 2)
Pioniri II vs Grafičar             3:2
(Brezinšak 2, Mikšić)

Kadeti II vs Graničar            18:0
(Crnčan 8, Čavar 3, Stojanac 2, Druško, Grgić, Marić, Damjanović, Ikić)
Juniori vs Graničar               13:0
(Brlić 6, Salapić 3, Leutar 2, Rosandić, Anić)

Graničar vs Mlađi Pioniri         1:7
(Lišnić 2, Vilhelm 2, Ušćebrka, Nešić, Hanjal)
Graničar vs Pioniri II              2:0