U nedjelju su odigrane utakmice I.HNL gdje su Kadeti i Pioniri gostovali kod Hrvatskog dragovoljca. Rezultat je bio polovičan, pobjeda pionira i poraz Kadeta.

Zagrebačka Kajzerica bila je mjesto gdje su naši Kadeti i Pioniri odigravali svoje susrete protiv Hrvatskog dragovoljca, a na teren Kajzerice prvi su izašli Pioniri. Momčad Hrvatskog dragovoljca slabije je plasirana na tablici od bijelo-plavih, ali gledajući na toplo-hladne igre Pionira ove sezone, očekivala se napeta utakmica. Na našu sreću taj scenarij nije se dogodio, Osijek je bio dominantniji i sasvim zasluženo slavio rezultatom 1:3. Ovom pobjedom Pioniri su zabilježili i obilježili jednu pozitivinu seriju rezultata u zadnje vrijeme te se to vidi i na prvenstvenoj tablici gdje bilježe jedan sasvim dobar pomak, trenutno su na petom mjestu. Strijelci na ovoj utakmici bili su: Dragan Gagulić (5.minuta), Jurica Barišić (54.minuta) i Adam Benić u 59.minuti.

Nakon utakmice Pionira, svoju utakmicu odigrali su i Kadeti koji su nažalost poraženi identičnim rezultatom kojim su Pioniri slavili. Hrvatski dragovoljac bio je uspješniji i slavio je 3:1. Moramo priznati kako se od Kadeta ipak očekivao nešto bolji rezultat, ali to je nogomet. Nažalost, našoj ekipi dogodio se slabiji dan i momčad iz Zagreba zasluženo je slavila u ovoj utakmici. Kadeti su ovim porazom pali na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice. Strijelac jedino pogotka za bijelo-plave bio je Stjepan Plazonja u 40.minuti.

U nastavku teksta možete pogledati sažeto o utakmicama. 

Tablice Škole nogometa

Hrvatski dragovoljac vs Pioniri 1:3
(Gagulić, Barišić, Benić)
Hrvatski dragovoljac vs Kadeti 3:1
(Plazonja)