Još jedna sezona je iza nas, puna uspona i padova, puna sreće i veselja, ali i tuge i nevjerice. NK Osijek mora ostati prvoligaš, mora biti tamo gdje mu je mjesto desetljećima, mjesto koje priliči sportskoj instituciji poput njega.

Cijeli grad diše s klubom i to treba pokazati u subotu, 30. svibnja tako što ćemo napuniti stadion, pokazati kako se voli i navija za svoj klub. U obzir dolazi pobjeda i ništa drugo, a da bi cijeli događaj i pobjedu još više upriličili, NK Osijek je opet odlučio organizirati navijački kutak koje će se nalaziti iza sjeverne tribine Gradskog vrta. Uz nastup tamburaškog sastava KAS i pristupačnoj i povoljnoj cijeni piva od samo 10 kuna, dajemo vam priliku da se već od 17:00 sati opustite prije utakmice. Centar je namijenjen svima, roditeljima s djecom, ekipama koje zajedno idu na utakmice, svim navijačima voljenog nam kluba, svim zaljubljenicima u nogomet.

Osim nastupa TS Kas i cijene piva od 10 kuna organizirali smo aktivnosti za sve uzraste, zabavno – nagradne igre, mjesto za sjediti i uživati, ali i mjesto za plesati, slaviti i dodatno se „nabrijavati“ za glasno navijanje i podršku NK Osijeku.

Vidimo se u subotu, svi na utakmicu, svi u navijački centar!