Nakon nešto slabijeg niza Kadeti su konačno ostvarili pobjedu protiv Šibenika. Pioniri samo nastavili pozitivan niz utakmica remijem protiv momčadi iz Dalmacije. 

Nedjelja je bila rezervirana za utakmice Kadeta i Pionira koji su igrali svoje prvenstvene utakmice protiv Šibenika.
Pioniri su prvi završili svoj susret i odigrali 1:1 s gostima iz Šibenika. U zadnji nekoliko kola Pioniri bilježe stalan rast pozitivnih rezultata i ovaj remi je samo nastavak istih. Dobre igre svakako su zabilježene, a i pogled na tablicu sugerira kako su Pioniri na dobrom putu, jer naime serijom dobrih rezultata i igara Pioniri se "skočili" na peto mjesto HNL-a. Strijelac za NK Osijek bio je Antonio Stupar u 7.minuti.

Kadeti su u svoj susret protiv Šibenika ušli motivirano i s velikom željom da ostvare pobjedu i vrate se na taj pobjednički kolosijek. Od samog starta utakmice vidjelo se da je momčad bijelo-plavih kvalitetnija, a na kraju je i sam rezultat utakmice to potvrdio. Sve je dobro počelo jer je u 20.minuti utakmice Marin Begić doveo Osijek u vodstvo, ali onda se igra primirila sve do drugog poluvremena kada su bijelo-plavi s još tri pogotka uvjerljivo završili susret i pobjedili 4:1. Strijelci za bijelo-plave bili su: Marin Begić (20., 53. i 78.minuta) i Filip Lekić u 80.minuti koji je postavio konačan rezultat.
Kadeti su se ovom pobjedom zadržali na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice.

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama. 

Tablice Škole nogometa

Pioniri vs Šibenik 1:1
(Stupar)
Kadeti vs Šibenik 4:1
(Begić 3, Lekić)