Selekcije koje nastupaju u I.KLM još jedno kolo odigrale su bez greške. U svim utakmicama zabilježene su pobjede.

U subotu su Mlađi Pioniri ugostili Vukovar 1991 i odigrali jako dobru utakmicu. Nažalost po goste koji već drugi vikend za redom napuštaju Gradski vrt pognute glave. Visoku pobjedu zabilježili su bijelo-plavi, što na kraju pokazuje i konačni rezultat utakmice od 8:0. Posebno raspoložen bio je Andrija Gradinac koji je postigao hattrick (9.,26.,38. minuta). Uz Gradinca golove su postigli još Luka Najbauer, Petar Tankosić, Mihajlo Ajduković, Luka Conjar i Danijel Polanec. Mlađi Pioniri dijele prvo mjesto prvenstvene tablice s Cibalijom.

Pioniri II također su odigrali utakmicu s Vukovarom 1991, ali ona je bila ipak nešto teža i zahtjevnija nego ona koju su odigrali Mlađi Pioniri. Krajnji rezultat utakmice bio je 2:0 za bijelo-plave koji su zasad stopostotni u prvenstvu. Strijelci za Osijek bili su Boris Galušić i Niko Hajnal.

Kadeti II i Juniori II proteklog su vikenda išli u Slavonski Brod na utakmicu s Livadom Željezničar. Utakmica je bila teška za jedne i druge, no Osijek je ipak bio nešto odlučniji te je slavio pogotkom Filipa Dietzmana u 63. minuti utakmice. Kadeti II također su stopostotni u prvenstvu. Nakon Kadeta II na teren Stanka Vlainića Dide u Slavonskom Brodu izašli su Juniori II. U prvenstvu su bijelo-plavi uvjerljivi te su to pokazali i na ovoj utakmici. Domaćini nisu imali puno šansi, a Osijek je smirenom igrom došao do velike pobjede od 1:3. Strijelci za bijelo-plave bili su Luka Marin u 40. i 51. minuti te Petar Sušac u 90.minuti.

Početnici i Početnici II ugostili su momčad Jedinstva i zabili im ukupno 16 golova. Početnici su sigurni u prvenstvu što su pokazali i u ovoj utakmici. Osam golova u mreži Jedinstva sugerira koliko su dominantni bili naši mali bijelo-plavi. Golove za Početnike postigli su Luka Barić (10. i 11.minuta), Duje Budiša (17.,19.,46.minuta), Juraj Matković (13.,50. minuta) i Marko Maras (24.minuta).
Početnici II kao i Početnici zabili su Jedinstvu osam golova, uz ipak jedan primljeni. Utakmica je bila u znaku bijelo-plavih koji su dominirali što je na kraju vidljivo i na rezultatu utakmice. Golove za Osijek postigli su Ivan Barić (2.,9.,17.minuta), Fran Majdenić (6.minuta), Filip Živković (13.,26.minuta), Šimun Begović (18.,23.minuta) i Ante Grgić (22.minuta).

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama.

Subota
Mlađi Pioniri vs Vukovar 8:0
(Gradinac 3, Najbauer, Tankosić, Ajduković, Conjar, Polanec)
Pioniri II vs Vukovar 2:0
(Galušić, Hajnal)
Početnici vs Jedinstvo 8:0
(Budiša 3. Barić 2, Matković 2, Maras)
Početnici II vs Jedinstvo 8:1
(Barić 3, Živković 2, Begović 2, Grgić, Majdenić)

Nedjelja
Livada Ž. vs Kadeti II 0:1
(Dietzman)
Livada Ž. vs Juniori II 1:3
(Marin 2, Sušac)