Susret osmine finala bit će odigran na Pešćenici s početkom u 14 sati. 

Update 14h:

Glavni sudac je M. Strahonja iz Zaprešića, a susret možete pratiti u live streamingu.

Evo i sastava domaćina: Horvat, Punek, Valković, Barišić, Javorović, Ghana, Krznar, Blaškić, Collins, Muratović i Nurnberger.

Osječani će utakmicu započeti sa sljedećom početnom jedanaestoricom: Mikulić, Matas, Lukić, Lesjak, Špičić, Tcveiba, Anić, Čuljak, Škorić, Perošević i Štrkalj. Na klupi su: Žitnjak, Džolan, Špoljarić, Mandić, Ugarković, Arsenić i Grgić.

Pozdrav iz Zagreba! Za nešto više od pet minuta počinje susret osmine finala Kupa Hrvatske između trećeligaša HAŠK-a i Osijeka.



Nogometaši Osijeka sutra nastavljaju s natjecanjem u Kupu Hrvatske. Nakon što su na startu eliminirali županijskog ligaša Dugu Resu, bijelo-plave u srijedu očekuje ogled osmine finala u kojem će gostovati kod momčadi HAŠK-a u Zagrebu.

Riječ je o trećeligašu koji će sigurno biti vrlo motiviran u susretu sa Zekićevim izabranicima, nadajući se velikom iznenađenju. S druge strane, Osječani su veliki favoriti i bez obzira što neće igrati u svom najboljem sastavu, obveza je našeg prvoligaša izboriti plasman među osam najboljih u ovome natjecanju.

U sastav se vraćaju oporavljeni Mikulić i Perošević, dok će poštedu ovaj puta dobiti Kurtović, Šorša, Roce i možda još poneki od dosad standardnih prvotimaca. Utakmica između HAŠK-a i Osijeka, na zagrebačkoj Pešćenici, počinje u 14 sati.

Prijenos utakmice pratite putem naših stranica - LIVE stream powered by MaxiSport.tv



NK HASK vs.NK OSIJEK | 1/8 finala kupa