Pregled utakmica selekcija Škole nogometa koje nas očekuju u vikendu pred nama.

I.HNL

Ovog vikenda će naši Juniori, Pioniri i Kadeti gostovati u Splitu i Koprivnici. Juniori će u subotu odigrati prvenstvenu utakmicu protiv Splita koji je trenutno trećeplasirana momčad lige, dok su bijelo-plavi na šestom mjestu s utakmicom više od domaćina. Osijeku bi pobjeda mogla donijeti eventualni pomak od dva mjesta na prvenstvenoj tablici. Pioniri će u nedjelju put Koprivnice gdje će odigrati utakmicu protiv Slaven Belupa. Bijelo-plavi imaju lijepu priliku primaknuti se samom vrhu tablice (trenutno su četvrti s tri boda zaostatka za drugoplasiranim Hajdukom). Domaćini su samo tri boda iza Osijeka, stoga će ova utakmica biti iznimno važna za jedne i za druge.
Kadeti će također gostovati kod Slaven Belupa, a bodovna razlika između njih je samo jedan bod. Slaven Belupo se nalazi na šestom mjestu s 20 bodova, a bijelo-plavi su sedmi s 19. Očekuje nas još jedna, nadamo se, dobra i napeta utakmica sa sretnim krajem za Osijek.

I.KLM

U subotu će Kadeti II i Juniori II odigrati gradske derbije s Hypo Limač. U obje kategorije bijelo-plavi su vodeća momčad upravo ispred svog „domaćina“. Bodovna razlika kod Kadeta II su 2 boda, ali i dvije utakmice više od Hypo Limača, dok Juniori II imaju ipak nešto veću bodovnu prednost u odnosu na Hypo Limač. Uz dvije utakmice više, Juniori II imaju i šest bodova više. Zasigurno će ovo biti dvije iznimno zanimljive utakmice, stoga ovim putem preporučujemo svima koji mogu da dođu pogledati ovaj mali gradski derbi.

U ovom pregledu najava donosimo vam i rezultate odigranih utakmica 1/8 Kupa u kojem su Pioniri prošli Marsoniju rezultatom 0:5. Utakmica se igrala u Slavonskom Brodu. Kadeti su također bili uspješni u Kupu i prošli Graničar rezultatom 1:5. Utakmica se igrala u Županji.

U nastavku možete pročitati sažeto o najavama utakmica.

I.HNL
Subota
Split vs Juniori 10 sati
Nedjelja
Slaven Belupo vs Pioniri 12:30 sati
Slaven Belupo vs Kadeti 14:15 sati

I.KLM
Subota
Hypo Limač vs Kadeti II 9 sati
Hypo Limač vs Juniori II 11 sati

Kup – 1/8
Marsonia vs Pioniri 0:5
Graničar vs Kadeti 1:5