Najava utakmica selekcija Škole nogometa. 

Bliži se, a nekima je već i počela, zimska stanka za sve selekcije bijelo-plavih. Od prvenstvenih utakmica za vikend nas očekuju dvije utakmice Pionira i Kadeta protiv Lokomotive u sklopu I.HNL.
Kadeti su u prošlom kolu zabilježili vrijednu pobjedu u gostima kod Slaven Belupa (op.a rezultat je bio 1:3) te su s 22 boda na šestome mjestu prvenstvene ljestvice. Lokomotiva koja dolazi u goste jedno je mjesto ispred bijelo-plavih kojima je ovo prilika da im se bodovno približe. Vjerujemo kako će Kadeti iskoristiti ovu priliku prije zimske stanke i u jednom pozitivnom i dobrom rezultatskom ozračju otići na prvenstvenu stanku. Utakmica se igra u subotu od 14:15 sati na pomoćnom terenu Gradskog vrta.

Pioniri su također proteklog vikenda gostovali u Koprivnici te su nažalost izgubili utakmicu minimalnim rezultatom 1:0. Razlika između Lokomotive i naših Pionira je samo jedan bod kao i u kategoriji kadeta, a gosti se nalaze na trećem mjestu dok su Pioniri na šestom. Ukoliko bijelo-plavi osvoje tri boda, to bi značilo da bi Pioniri ostvarili značajniji pomak na prvenstvenoj tablici. Utakmica se igra u subotu od 12:30 sati.

Osim prvenstvenih utakmica odigrat će se i prijateljska utakmica u subotu od 17 sati. U tom će se terminu sastati međusobno Mlađi Pioniri i Mlađi Pioniri II.

Raspored ostalih utakmica koji su na rasporedu u nastavku prvenstva nalazi se u nastavku teksta.

Raspored utakmica nakon zimske stanke:
28.2.2016. – Kadeti vs Hajduk 16.kolo
28.2.2016. – Pioniri vs Hajduk 16.kolo
5.3.2016. – Juniori vs Split
Proljetni dio prvenstva
Juniori II vs Slavonija 14.kolo
Kadeti II vs Slavonija 14.kolo
Pioniri II vs Hypo-Limač 12.kolo
Ml.Pioniri vs Hypo-Limač 12.kolo
HNK Đakovo Croatia 2 vs Početnici 14.kolo
HNK Đakovo Croatia 2 vs Početnici II 14.kolo