Još jednom su bijelo-plavi izgubili u Koprivnici, a trener Zekić ne zna zbog čega su mu igrači bili plašljivi i bez samopouzdanja.

Osijek je još jednom pao u Koprivnici i neugodna tradicija se nastavila i ovaj puta. Trener Zoran Zekić nije imao razloga za bilo kakvo zadovoljstvo jer mu je momčad ostala bez ijednog boda, a ni igrom nije bila na onoj razini, na kojoj je šef struke priželjkivao uoči susreta:
- Sa ovoliko straha, nemira u igri i bez pravog samopouzdanje teško možeš doći do bodova. Istina je da smo gol primili iz pogreške, ali one se događaju. Slabo smo reagirali na ubačenu loptu s boka, iako treba priznati da se i Ozobić odlično snašao u toj situaciji i majstorski postigao pogodak. Takvi igrači rješavaju tvrde utakmice poput ove ili neke druge. I mi moramo tražiti takve pojedince u svojim redovima jer će nam do kraja svaka utakmica biti kvalifikacijska i svaka će na svoj način biti teška. Volio bih ja da mogu reći kako ćemo igrati lepršavo i dopadljivo, ali je realnost borba za svaki bod. Nažalost, još nemamo tu snagu da bismo razmišljali i djelovali drugačije na terenu, izjavio je Zekić.

Sasvim drugačijeg raspoloženja bio je Osječanin na klupi koprivničkog prvoligaša Željko Kopić. Njegovi su izabranici ostvarili važnu pobjedu, a trener Slaven Belupa pohvalno se izrazio o igri cijele momčadi:
- Odigrali smo taktički odličnu utakmicu i ono što nam je bilo najvažnije, to smo i ostvarili. Pobijedili smo, a pokazalo se da sam i nakon Splita bio u pravu kada sam rekao da idemo u dobrom smjeru bez obzira što se nekima nije činilo tako. Ne volim izdvajati pojedince, međutim, ovom prigodom posebno ću spomenuti odličan nastup mladog Jambora na zadnjem veznom! Osijek je imao jednu šansu, kada je naš vratar Blažević sjajno reagirao nakon što je Roce pucao glavom, mi smo ipak bili opasniji i češće pred suparničkim vratima, tako da mislim da je naša pobjeda sasvim zaslužena. Bez ikakvog moraliziranja i demogogije, Osječanima želim ostanak u Ligi, a mi se nadamo kako ćemo uskoro napustiti opasnu zonu, zaključio je Kopić.