Ugodno poslijepodne imali su jučer naši prvotimci skupa sa stručnim stožerom kluba u TC Portanova gdje je bilo organizirano druženje s navijačima svih uzrasta.

Nogometni klub Osijek nastavlja svoju praksu približavanja kluba građanima, kao što je to proteklih sezona radio kroz druženja s navijačima na mnogim gradskim trgovima. Ovoga petka druženje je organizirano u TC Portanova gdje su mnoge posjetitelje svojim nogometnim umijećem zabavljali polaznici Škole nogometa našeg prvoligaša. Posebno je uzbudljivo bilo kada su došli seniori u pratnji stručnog stožera. Mnogi mališani, a i njihovi očevi, htjeli su zabilježiti trenutak fotografijom s nekim od svojih omiljenih igrača. Kako bi okupili što veći broj gledatelja na današnjoj utakmici s Lokomotivom, igrači seniorske momčadi, ali i polaznici Škole nogometa počastili su posjetitelje ulaznicama za utakmicu na kojoj će naš klub proslaviti svoj 69. rođendan. Građani našeg grada i ovom su se prigodom mogli uvjeriti u novu, pozitivnu klimu koja se događa u i oko kluba te su sa zadovoljstvom poručili kako iščekuju nove utakmice bijelo-plavih.

U klubu su odlučili besplatno pustiti na tribine sve gledatelje koji na utkmicu dođu s bilo kojim bijelo-plavim obilježjem (kapa, šal, zastava, bilo koji odjevni predmet u klupskim bojama...) Naprijed naši bijelo-plavi!