Posljednja linija našeg prvoligaša dobila je pojačanje, nakon što je član NK Osijeka postao Neven Laštro. Dosadašnji član Širokog Brijega jutros se priključio svojim novim suigračima, s kojima bi trebao ostati do ljeta iduće godine.

Sinoć je u novigradskom hotelu „Maestral“, bazi osječkog nogometnog prvoligaša na pripremama u Istri, dogovoren dolazak 26-godišnjeg stopera Nevena Laštre iz Širokog Brijega, u redove bijelo-plavih. Laštro je protekle jeseni, u uvodnih sedam kola, bio standardni prvotimac ponajbolje momčadi BiH za kojega je igrao i europske utakmice, da bi se potom ozlijedio, a kako su Širokobriježani potom doveli iskusnog Borisa Pandžu, izgubio je mjesto u početnoj jedanaestorici i klub ga je ove zime htio posuditi Vitezu.

No, ovaj 188 centimetara visoki defanzivac, nezadovoljan takvim statusom, odlučio je zatražiti raskid ugovora i potražiti novu sredinu. Osijek je prvi reagirao, brzo je uspostavljen kontakt i dogovorena suradnja na godinu i pol dana. Laštro se već jutros priključio novim suigračima.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Laštro je nastupao za Kreševo, austrijski SC Gmünd i Travnik, a jedno vrijeme je proveo u Hrvatskoj, gdje je bio član Suhopolja i Pitomače. Ugovor će službeno potpisati nakon povratka momčadi s priprema.

foto: tnt.ba