Opet smo nakon jedne prvenstvene utakmice našeg prvoligaša mogli zaključiti da je podjela bodova  - najrealniji ishod. 

Moglo se, dakako, dogoditi da i jedni i drugi postignu poneki pogodak, ali nije bilo raspoloženih strijelaca koji bi promijenili onaj početni rezultat koji je ostao do kraja dvoboja.

Trener Osječana Zoran Zekić pred novinare nije stigao s osmijehom na licu, međutim, nije bio ni potišten jer za to nije imao ni razloga...

- Ne možemo biti nešto posebno zadovoljni igrom i onim što je pokazala naša momčad, a opet, još smo se za bod više odvojili Puljanima koji su iza nas. Naravno da smo željeli pobijediti, tako smo se i pripremali za ovu utakmicu, ali opet nismo uspjeli postići pogodak makar iz poneke polušanse jer se golovi ne zabijaju samo iz pravih prigoda kojih je i ovaj puta bilo malo. Možda nam je nedostajalo malo više rizika u igri, ali je dečkima u glavi neki „živac“ koji im ne dopušta da otpuste tu stalnu kočnicu koju imaju, plašeći se protivnikove kontre. Imali smo problema s takozvanim „ničijim loptama“ jer su se gosti bolje postavili u sredini i onda su nam znali stvoriti probleme kada bi krenuli prema naprijed. No, nemam što zamjeriti svojim igračima, dali su koliko su mogli. Pohvalio bih suđenje i posebno naše navijače koji su danas bili izvrsni, nosili su nas do samoga kraja i upravo zahvaljujući njima imamo koliko-toliko pozitivan rezultat, rekao je Zekić.

Koprivničanima je u Gradskom vrtu bilo najvažnije ne izgubiti i zadržati „pristojnu“ bodovnu prednost nad bijelo-plavima. Željko Kopić nije štedio pohvale na račun „farmaceuta“:

- Mogu biti vrlo zadovoljan kako se moja momčad postavila u ovoj utakmici. Mislim da smo u 90 posto susreta imali kontrolu i tek u rijetkim situacijama Osijek bi nam stvorio neku polušansu jer pravih prigoda praktički nije imao, barem se ja ne sjećam takvih situacija, posebno u prvih 45 minuta. Kasnije je suparnik pokušavao nešto više učiniti dugim loptama, bilo je nekih razdoblja igre u kojima smo slabije reagirali, ali generalno govoreći nemam primjedbi na svoje igrače jer se Osječanima nije lako suprostaviti u Gradskom vrtu. Žalim za nekim propuštenim šansama jer smo mogli doći i do preostala dva boda. Mislim da smo definitivno osigurali opstanak i lagano se već sada pripremamo za finale Kupa koje nas očekuje s Dinamom ponovno na ovom stadionu, poručio je Kopić.