U nastvku pratite LIVE txt prijenos utakmice...

                                           NK OSIJEK       2   :   1        HNK HAJDUK

Bila je to definitivno ponajbolja igra Osječana u drugom dijelu sezone, stoga Zekićevi izabranici zaslužuju čestitke! Hajduk je opet pao u gradu na Dravi, a junak susreta svakako je dvostruki strijelac Josip Knežević.

90' + 3 kraj utakmice u Gradskom vrtu, Osijek je bio bolji od Splićana i zasluženo slavio!

90' + 2 žuti karton dobio je Mandić.

90' Osijek je na najboljem putu da i drugi puta ove sezone u Gradskom vrtu svlada momčad Hajduka...

88' Mastelić je snažno odapeo po loptu s 15 metara, ona je ipak otišla zamalo iznad grede.

85' Zekić je obavio posljednju izmjenu. Na klupu je otišao Šarić, ušao je Špoljarić.

84' Sušić je vrlo precizno pogodio desni donji kut u koji je krenuo i vratar Mikulić, ali nije uspio spriječiti pogodak za  2:1.

84' 2:1 - SUŠIĆ (11m)

83' kazneni udarac za Hajduk! Lukić je nespretno zahvatio loptu rukom u zračnom dvoboju s omalenim Tudorom, a sudac Pajač odmah pokazao na bijelu točku.

81' požutio je Mastelić.

77' izmjena i u sastavu Hajduka: igru je napustio danas vrlo slabi stoper Bilyy, a u nastavku susreta gledat ćemo Prskala.

75' dvostrukog strijelca Kneževića zamijenio je Mandić.

74' Čuljak je precizno proslijedio loptu na desni bok za Grgića koji je još bolje ubacio u sredinu, a Knežević reagirao poput pravog centarfora i glavom ispred statičnog Bilyyja pogodio desni kut za 2:0.

74' 2:0 - KNEŽEVIĆ

73' Juranović je dosta mlako pucao da bi se Mikulić našao na većoj kušnji...

72' Sušić je prvi puta u drugom dijelu iskušao udarac iz daljine, ovaj puta lopta nije išla u okvir vratiju.

71' Burić je odlučio zamijeniti Kalika koji se baš i nije naigrao, ušao je Roguljić.

68' Jefferson je gađao pod gredu iz "slobodnjaka" s 25 metara, Mikulić odbio loptu u korner.

64' gotovo nevjerojatan promašaj Grgića! Vojnović se našao u ulozi asistenta, slijeva je sjajno proigrao utrčalog Grgića koji je sa desetak metara prebacio gostujuća vrata!

61' još jedna javna opomena, ovaj puta za Vojnovića.

60' zbog međusobnog naguravanja žute su kartone dobili Čuljak i Sušić.

55' bijelo-plavi su postigli pogodak nakon pune 543 minute "posta" i pet uzastopnih utakmica u kojima nisu uspjeli zatresti protivničku mrežu.

50' Osijek je došao u vodstvo. Čuljak je idealno ubacio s lijeve strane, Grgić pucao glavom, Bilyy je odbio loptu na desetak metara od Grbića, da bi je Knežević iz voleja zahvatio ljevicom i gotovo rasparao mrežu!

50' 1:0 - KNEŽEVIĆ

49' prvi je zaprijetio Juranović ubačajem s lijevog boka, Mikulić je pravovremeno napustio gol-liniju i prigrabio loptu.

46' počeo je drugi dio susreta u Gradskom vrtu, nema novih izmjena. Dobili smo informaciju da je na tribinama 1.899 gledatelja s kupljenim ulaznicama.

45' +1 kraj prvog poluvremena.

44' prva izmjena i to u momčadi Osijeka. Igru je napustio ozljedom "načeti" Škorić, ušao je Lukić.

41' Juranović je odlično pucao iz daljine, Mikulić efektno loptu "skinuo" iz gornjeg desnog kuta, a nije ga uspio svladati ni Tudor koji ne koristi vrlo dobru situaciju za gol.

39' prvi žuti karton, dobio ga je Arsenić.

33' nema golova u Gradskom vrtu, nije bilo ni izglednih prigoda, za sada sve još izgleda prilično miroljubivo na terenu.

25' još jednom je pokušao Sušić, opet je Mikulić siguran u intervenciji.

13' na udarac se odlučio i Sušić na suprotnoj strani terena, povratnik na osječka vrata, današnji kapetan Mikulić - mirno je prihvatio loptu u naručje.

'11 Mioč je dobro i snažno pucao s lijeve strane, Grbiću nije bilo lako zaustaviti taj pokušaj osječkog veznjaka.

10' obostrano otvorena utakmica u prvih desetak minuta, što i ne čudi jer nema psihološkog pritiska, posebnice za domaću momčad nakon što je Istra jučer izgubila u Maksimiru.

Glavni je sudac I. Pejač (Zelina), a pomoćnici su V. Đurak (Sisak) i D. Kožarec (Domaslovec).

Evo i početne jedanaestorice gostiju s Poljuda: Grbić, Velasquez, Bilyy, Šimić, Milić, Jefferson, Juranović, Kalik, Sušiš, Tudor i Mastelić. Pričuve su: Stipice, Radchenko, Mujan, Prskalo, Bašić, Roguljić i Vojković.

Bijelo-plavi su započeli susret u sastavu: Mikulić, Radotić, Lesjak, Škorić, Arsenić, Šarić, Čuljak, Mioč, Knežević, Vojnović i Grgić. Na klupi su: Malenica, Džolan, Mandić, Roce, Štrkalj, Lukić i Špoljarić.

Počela je utakmica između Osijeka i Hajduka koja ni jednima ni druga nije rezultatski presudna jer su Splićani osigurali treće, a Osječani osmo mjesto na tablici.

Pozdrav iz Gradskog vrta!