Iskusni veznjak Osječana postigao je dva lijepa pogotka, a prvi je bio posebno atraktivan...

Dočekali su osječki nogometaši pobjedu nakon pet uzastopnih utakmica u kojima nisu uspjeli svladali protivničke vratare.

No, ovaj puta je bilo drugačije, bolje i uspješnije, pa je Hajduk i drugi puta ove sezone bačen na koljena u Gradskom vrtu.

Konačnih 2:1 za bijelo-plave zaslužen je trijumf našeg prvoligaša koji je igrom u drugom poluvremenu zasigurno mogao zadovoljiti i navijače na tribinama.

Čovjek odluke bio je iskusni veznjak Josip Knežević koji je svojom današnjom prezentacijom pokazao zbog čega je vraćen u Osijek, kao istinsko pojačanje.

Postigao je dva lijepa pogotka, a prvi je bio posebno atraktivan, jedan od ljepših u cijelom HNL-u ove sezone.

Od sigurnog Mikulića, povratnika među vratnice, do mladog napadača Grgića (promašio je „zicer“, ali se iskupio asistencijom za 2:0) svi su dali koliko su mogli, a to je i publika znala prepoznati, pa je domaćin s travnjaka ispraćen pljeskom i pjesmom.

U svakom slučaju, Osječani su pokazali da mogu biti i učinkoviti i rezultatski uspješni, a sigurno je svaka pobjeda nad Hajdukom posebno vrijedna jer su Splićani momčad iz vodećeg ligaškog terceta.

Vrijedno je istaknuti da je Zoran Zekić iz trostrukog ogleda s „bilima“ otkako je na klupi Osijeka uspio osvojiti čak sedam od mogućih devet bodova! Njegovi su izabranici uplovili u mirnu luku spasa, nema više nikakvog stresa u samom finišu sezone, što je ipak pomak u odnosu na protekle, dramatične završnice.