Bliži nam se posljednja utakmica našeg prvoligaša ove sezone. Susretom protiv Rijeke Osječani će se oprostiti od svojih najvjernijih navijača, a ovom prigodom Klub je odlučio darivati veći broj ulaznica po osječkim osnovnim i srednjim školama.

Uz najavu predstojećeg dvoboja u Gradskom vrtu, ali i promociju Nogometnog kluba Osijek među osmoškolcima i srednjoškolcima, karte su podijeljene u osnovnim školama: Josipovac,  Petrijevci, Retfala, Augusta Šenoe,  Grigora Viteza i Franje Krežme.

Kada je riječ o srednjim školama, ulaznice su dobili učenici u Trgovačkoj i komercijalnoj školi Davor Milas, Strojarskoj i tehničkoj školi, Ekonomskoj i upravnoj školi, Školi za primjenjenu umjetnost i dizajn te Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji.

Obišli smo i Školu Ivan Štark i tamošnje polaznike, a na ovaj smo način darivali i djevojke iz Ženskog rukometnog kluba Osijek i njihove trenere.

Sve ih skupa rado očekujemo na našem stadionu, vjerujući kako će i njihova potpora s tribina biti poticaj nogometašima Osijeka na putu do priželjkivanog rezultata u ogledu s Riječanima.