Velika internacionalna kompanija odlučila je podržati bijelo-plave na putu prema vrhu hrvatskog nogometa


Internacionalna tvrtka Converse prvi je partner i ugledni sponzor našeg nogometnog prvoligaša pod vodstvom novog klupskog čelništva koje je ovoga tjedna i službeno preuzelo upravljanje Nogometnim klubom Osijek.

Kako je i najavljivao predsjednik Ivan Meštrović, u Gradski vrt počinju dolazi „veliki igrači“ čije je tržište diljem svijeta, a Converse je svakako sponzor vrijedan pozornosti!

- Svi znamo što predstavlja Converse u svom biznisu i veliko mi je zadovoljstvo što smo s njima uspjeli dogovoriti suradnju. Pozivam naše navijače i simpatizere da nas prate na društvenim mrežama jer pripremamo zanimljive nagradne igre u kojima ćemo podijeli veliki broj popularnih „konversica“. Ovo je početak priče o nekom novom, jačem i prepoznatljivom NK Osijeku kojega će pratiti i jaki sponzori, rekao je Meštrović.

Ugovor je u ime velike korporacije potpisao Ferdo Kraljević, direktor Ferivi Sporta koji je regionalni zastupnik za „Converse“ (dio Nike grupacije).

- I meni je drago što smo danas započeli suradnju za koju sam siguran da će biti u obostranom interesu. Svima nam je stalo do jačeg i boljeg NK Osijeka, a uz sponzore kao što je Converse to će ipak biti lakše ostvariti u smislu kvalitetne klupske logistike, zaključio je Kraljević.