Od utakmica prošlog tjedna izdvajamo prvo mjesto Kadeta II na turniru u Požegi.

S dvije pobjede u skupini (Slavonija 4:0 i S. Belupo 1:0) Kadeti II ulaze u finale u kojem nakon jedanaesteraca pobjeđuju Cibaliju. U svojoj kategoriji, na istom turniru, Pioniri II osvajaju treće mjesto pobjedom protiv Slaven Belupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Pioniri II su u skupini uvjerljivo svladali Slavoniju (4:0), dok su u utakmici za prolaz dalje remizirali s Rijekom (2:2) koja je prošla u finale zbog bolje gol razlike.

Početnici Osijeka osvojili drugo mjesto na Memorijalnom turniru "Milenko Jerković". U finalu je bolji bio Dinamo s rezultatom 1:0. Treće mjesto na turniru osvojio je Hypo limač, a četvrti je bio Videoton. Nakon natjecanja po skupinama Osijek s prvog mjesta skupine B prolazi dalje. U QF Početnici su bili bolji od Višnjevca, a nastup u finalu osigurali su pobjedom 2:1 protiv Hypo Limač.


KLM natjecanja

Đakovo C. - Kadeti II 2:3
Đakovo C. - Juniori II 1:3
NAŠK - Početnici 0:14
NAŠK - Početnici II 0:13
Graničar - Ml. Pioniri 1:5

Turniri
Početnici - turnir Livana, 2. mjesto
(U skupini: Osijek vs. Đurđenovac 2:0, Osijek vs. Marsonia 3:0 i Osijek vs. Tempo sport Zenica 2:0 / QF Početnici vs. Višnjevac 3:1 / SF Početnici vs. Hypo Limač 2:1 / F Početnici vs. Dinamo 0:1)

Kadeti II - turnir Požega, 1. mjesto
(U skupini: Kadeti II vs. Slavonija 4:0 i Kadeti II vs. S. Belupo 1:0 / F Kadeti II vs. Cibalia 3:1 (0:0))

Pioniri II - turnir Požega, 3. mjesto
(U skupini: Pioniri II vs. Slavonija 4:0, Pioniri II vs. Rijeka 2:2 / za 3. mj. Pioniri II vs. S. Belupo 10:9 (0:0))