Počele su aktivnosti u Školi nogometa osječkog prvoligaša i to okupljanjem i prvim treninzima Juniora pod vodstvom trenera Ive Vranješa.

Juniori II, koje trenira Vlado Bilić, prozivku imaju 18. srpnja u 9 sati, a u istog datuma će kadete okupiti Goran Popović i Zdenko Glumac. Za pionire su zaduženi Stjepan Vranješ, Tihomir Rudež i Miomir Meter, a njihove pripreme počinju također 18. srpnja u 9 sati. Mlađi pioniri se okupljaju 26. ovoga mjeseca u 19 sati i stavljaju na raspolaganje Tomislavu Prieglu i Igoru Budiši, a toga će dana, u isto vrijeme, s pripremama krenuti i početnici pod vodstvom Dražena Vidovića, Danijela Bogana, Zdenka Kurtovića i Karla Primorca koji je uključen u trenerski kadar mlađih kategorija bijelo-plavih. Polaznici Otvorene škole nogometa okupljaju se 2. kolovoza u 19 sati.

Inače, polaznici Škole nogometa dužni su plaćati članarinu koja pojedinačno iznosi 200 kuna. Godišnji iznos članarine za jednokratno plaćanje je 1.500 kuna. Ukoliko ima više polaznika Škole iz iste obitelji, drugi polaznik plaća iznos od 100 kuna. Ako je, pak, više od dva polaznika iz iste obitelji, treći i svaki sljedeći polaznik oslobođen je plaćanja članarine. Plaćati ne moraju ni polaznici koji su djeca stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, oni kojima su oba roditelja preminula, kao i djeca čiji roditelji dostave rješenje Centra za socijalni rad. Na kraju dodajmo da su od plaćanja mjesečne članarine izuzeti registrirani igrači kadetske i juniorske kategorije.

Pravilnik na linku