Prodajni, navijački punktovi bit će kod istočne i zapadne tribine

Nogometni klub Osijek još jednom poziva sve svoje navijače i simpatizere, ali i ostale gledatelje koji će danas nazočiti utakmici s Rijekom (početak je u 19 sati), da u Gradski vrt dođu ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima stadiona.

Podsjećamo, ulaznice su personalizirane, što znači da je nužno imati neki osobni dokument pri ulasku. Također, ponovno ukazujemo na činjenicu da je najpovoljnija kupnja godišnjih ulaznica, što ćemo vam i danas omogućiti. Prodaja u klupskim prostorijama bit će moguća sve do 16 sati, a od 17, pa do početka susreta – godišnje ulaznice će se prodavati na navijačkim punktovima kod istočne i zapadne tribine. Imajući u vidu da je nedjelja, navijači će ovom prigodom dobiti privremenu ulaznicu s kojom će ući na željenu tribinu, a potom će im, idućega tjedna, biti dostavljena plastificirana godišnja ulaznica ili će je, pak, osobno podići na stadionu Gradski vrt.

Na spomenutim punktovima možete kupiti i novi šal NK Osijeka. Cijena za članove „Bijelo-plavog navijačkog kluba“ je 55 kuna, dok će ga ostali platiti deset kuna više.