Mladi nogometaši Osijeka, pioniri i kadeti, završili su svoje nastupe na međunarodnom „Skopje Cupu“ održanom u glavnom gradu Makedonije.

Obje su momčadi osvojile treće mjesto što je lijep uspjeh u jakoj konkurenciji. Pioniri su u skupini svladali Bregalnicu iz Štipa s 2:0 golovima Lišnića i Marodija, potom su bili bolji od Talenta iz Bitole s uvjerljivih 4:0 (Fingernagl 2, Vuica i Ivanagić), potom su Osječani dominirali i protiv zagrebačke Bubamare koju su nadjačali s 3:0 (Galušić, Fingernagl, Ivandić), uslijedio je zatim minimalan poraz od Vojvodine 0:1 i na kraju pobjeda nad domaćim Vardarom 2:0 (Ivanagić i Jozić). U polufinalu su naši pioniri igrali s beogradskim Partizanom koji je slavio s 2:0, a u susretu za treće mjesto Osijek je bio bolji od Pande Akademije iz Skopja s 1:0 golom Ivanagića.

Kadeti su turnir započeli remijem 0:0 s Pandev Akademijom, u 2. kolu su pobijedili Engleze ProTouch London s visokih 4:0 (Dubravac, Benić, Zekan i Cvetković), nakon njih i Škendiju iz Tetova s 3:0 (Vidanec, Vladić i Dubravac), pa su osvojili prvo mjesto u svojoj skupini. U polufinalu je osječka momčad igrala 0:0 protiv Sesveta, a u izvođenju jedanaesteraca Sesvećani su na kraju bili s(p)retniji s 5:3. U susretu za treće mjesto Osijek je još jednom bio bolji od Škendije, ovaj puta rezultatom 2:1 (Stupar i Jahaj).