Utakmicama 4. kola nastavljeno je natjecanje Prve HNL za mladež, a naši su Osječani u svom Gradskom vrtu ostvarili polovičan učinak. 

Pioniri su pobijedili vršnjake iz Zadra rezultatom 1:0 (strijelac je bio Hajnal), dok su Kadeti od istoga protivnika izgubili 1:2 (Kuprešak). Pioniri su trenutno deveti na tablici sa šest bodova, a Kadeti osječkog prvoligaša zauzimaju 12. mjesto s tri osvojena boda.
U Prvoj kvalitetnoj ligi, naši su Pretpočetnici napunili mrežu Slavonca iz Tenja, bilo je čak 20:0 (Barić 5, Grgić i Rupčić po 3, Begović, Vučemilović, Jerković i Majedenić po 2, Čović 1). Početnici su goste iz Tenja ispratili također s vrlo uvjerljivih 13:0 (Kovačević 4, Sopić 3, Živković i Jeremijaš 2, Brkić i Rešetar 1). U konkurenciji Mlađih pionira, Osijek je bio bolji od Hypo limača s 5:2 (Milić 2, Kos, Korov i Lozić 1), dok su Stariji pioniri protivnike iz nogometne Akademije Krpan/Babić svladali s 2:0 (Jurić 2). Kadeti II su prošloga vikenda gostovali kod Slavonije u Požegi gdje je domaćin slavio s 3:2 (Bognar i Janček), a na istom su terenu igrali i Juniori II koji su podijelili bodove sa Slavonijom uz rezultat 0:0.
U Drugoj kvalitetnoj ligi, Mlađi pioniri II su u Đakovu svladali Croatiju 5:3 (Barić 3, Pavličić i Vrbanac), a Pioniri II su također nadigrali vršnjake iz Đakova s 2:0 (Mendeš i Jurić).