Vrlo uvjerljivi bili su i Mlađi pioniri, Pioniri i Kadeti II

Nastavljeno je natjecanje u Prvoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje u svim kategorijama. Pretpočetnici našeg prvoligaša ugostili su Jedinstvo iz Donjeg Miholjca i pobijedili s 2:0 (pogotke su postigli Grgić i Barić).

Početnici su također bili bolji od Donjomiholjčana rezultatom 3:1 (Kovačević, Živković i Jeremijaš). Mlađi pioniri su bili gosti Željezničara u Slavonskom Brodu gdje su uvjerljivo svladali svoga domaćina sa 7:0 (Korov i Dorić po 2, Kosić, Krivić i Graovac po 1), dok su Pioniri na istom gostovanju izgubili s 3:1 (Tankosić).

 Budišinih pet golova


Kadeti II našeg prvoligaša igrali su u Višnjevcu i tamo su slavili sa 7:0 (Mikšić i Pudić po 2, Kraljević, Lozić i Janček po 1), a još uvjerljiviji bili su Juniori II koji su Višnjevčane deklasirali s 11:0 (Knežević 3, Plazonja i Kasač po 2, Hlišć, Jakić, Pilj i Kožul po 1).


U Drugoj kvalitetnoj ligi Mladi pioniri su uvjerljivo nadigrali vršnjake iz Darde s 10:0 (Budiša 5, Mažar i Čolić po 2 i Barić 1), a Pioniri su Darđane svladali također s visokih 9:0 (Jurić 4, Nešić 2, Brdar, Mršić i Najbauer po 1).


Efikasni Sabo i Gagulić


Pretpočetnici i Početnici nastupili su na međunarodnom turniru u Pečuhu. Igrači rođeni 2009.godine u četiri odigrane utakmice ostvarili su pobjede nad Kaposvarom 4:0 (Sabo 3 i Janjić 1) i PMFC-om 3:0 (Sabo 2 i Turalija 1).

Poraženi su još jednom dvoboju s PMFC-om 1:2 (Posavec) i Videotona 0:2. Godinu dana stariji dječaci igrali su protiv istih protivnika, pobjedivši PMFC 4:0 (Gagulić 2, Ižaković i Berić po 1), remizirajući s Kaposvarom 2:2 (Gagulić 2), uz poraze od Videotona 0:4 i u drugom ogledu s PMFC-om 2:3 (Gagulić i Bertić).