Ovaj nadareni 11-godišnjak već je u dva navrata postigao po pet golova na utakmici

Svakoga tjedna izdvajamo jednoga igrača koji se posebno iskazao na bilo koji način i u bilo kojoj momčadi Nogometnog kluba Osijek. Ovaj puta smo se odlučili za Duju Budišu iz redova Mlađih pionira koji se natječu u Drugoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje. Zašto baš Duje? Razlog je vrlo jednostavan. Drugi puta od početka sezone, ovaj iznimno nadareni napadač uspio je postići pet golova na jednoj utakmici!

Sviđa mu se kako zabija Ejupi

Nakon što mu je to uspjelo protiv đakovačkog Jedinstva, prošloga vikenda isti je učinak ponovio i u dvoboju s Dardom. Rezultat je bio 10:0, a polovicu je golova „isporučio“ sin trenera ove dobne kategorije našeg prvoligaša, nekad istaknutog prvotimca Splita i brojnih inozemnih klubova, Igora Budiše...

- Treniram već šest godina u Osijeku, a učenik sam 6. C razreda Osnovne škole Mladost. Volim zabijati golove, a volim i kada pobjeđujemo svoje protivnike. Najviše uživam gledati Messija, Ronalda i našeg Modrića, oni su najbolji! Od igrača Osijeka jako mi se sviđa Ejupi, rekao nam je 11-godišnji Duje.

Dodajmo na kraju da su Mlađi pioniri ove sezone odigrali četiri utakmice u svom ligaškom natjecanju na području naše regije i pritom su ostvarili maksimalan bodovni učinak, uz gol-razliku 29:4.