Pratite sve što se događa u našem prvoligašu uoči, za vrijeme i nakon utakmica na You tube TV kanalu NK Osijek

Vratimo se još malo na kronologiju iz prošloga tjedna. Poznato je kako su naši Bijelo-plavi u tih sedam dana odigrali dvije službene utakmice. Prvo su u šesnaestini finala Kupa Hrvatske u gostima svladali trećeligaša Vukovara '91 rezultatom 4:1, a potom su u borbi za bodove, u okviru 10. kola, odmjerili snage s pulskom Istrom 1961 u Gradskom vrtu. Taj je ogled završio bez pobjednika 1:1, a najviše će se pamtiti da su Puljani do izjednačenja došli vrlo sretnim pogotkom u 90. minuti dvoboja. Prisjetit ćemo se što je nakon pobjede u Vukovaru, a u najavi susreta s Istrom, rekao mladi osječki veznjak Lovro Anić koji je prošle srijede u Kupu odigrao svih 90 minuta:

IZJAVA LOVRO ANIĆ

Iako Osječani nisu uspjeli ostvariti i petu uzastopnu prvenstvenu pobjedu, navijači su ih u nedjelju s terena ispratili pljeskom jer nitko nije mogao imati primjedbu na želju i angažman svakog pojedinca. Osim toga, pulski je prvoligaš u samoj završnici bio miljenik sreće, a Kohorta je nakon utakmice nastavila bodriti Bijelo-plave...

OSIJEK ALE...

Trener Zoran Zekić na konferenciju za novinare nakon nedjeljnog remija stigao je tužan jer su preostala dva boda izgubljena u samom finišu susreta, kada je trebalo sačuvati vodstvo još nekih stotinjak i nešto više sekundi. Međutim, nije imao nekih posebnih primjedbi na igru svojih izabranika. Na kraju je zaključio da je rezultat ipak realan i poručio da su sada sve misli okrenute ogledu sa zaprešićkim Interom.

I samo podsjećanje za sve vjerne pratitelje i simpatizere najpopularnijeg sportskog kolektiva u gradu na Dravi. Pratite sve što se događa u našem prvoligašu uoči, za vrijeme i nakon utakmica na You tube TV kanalu NK Osijek!