Posebno „raspucani“ bili su Juniori II protiv Šokadije i Pioniri II u dvoboju s vršnjacima iz BSK-a

Proteklog vikenda nisu igrali Pioniri i Kadeti u natjecanju Prve HNL za mladež, nego će svoje susrete protiv Dinama u Zagrebu odigrati naknadno, 19. listopada. Što se juniora tiče, oni su ugostili momčad Hrvatskog dragovoljca, a susret je završio bez golova 0:0. Osijek je trenutno jedanaesti na tablici sa 4 osvojena boda. Kada je riječ o natjecanjima u okviru Prve kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje, rezultati su bili promjenjivi. Mlađi pioniri I su nam poraženi na domaćem terenu od požeške Slavonije kojoj smo čestitali na pobjedi od 3:0. Požežani su slavili i u dvoboju pionirskih momčadi rezultatom 3:2, a pogotke za Osijek postigli su Jozić i Vuica.

Najuvjerljivije u Bijelom Brdu

Kadeti su, pak, ugostili Šokadiju iz Strizivojne i slavili s visokih 10:0 (Lozić i Mendeš po 3, Mikšić, Balunović, Pudić i Kos po 1), dok su Juniori II bili još uvjerljiviji protiv vršnjaka iz Šokadije i pobijedili sa 16:1 (Barukčić, Oroz, Kasač i Knežević po 3, Kožul 2, Zebec 1 i autogol). U Drugoj KNL Mlađi pioniri II su još jednom bili vrlo raspoloženi i efikasni, ovaj puta protiv BSK u Bijelom Brdu. Rezultat je bio 15:0 za Bijelo-plave (Mažar, Čolić i Pavličić po 3, Herceg, Vrbanac, Trbojević, Budiša, Matković i Petrović po 1). Kod BSK-a je gostovala i momčad Pionira II koja je slavila čak sa 16:0 (Jurić 5, Lišnić, Nešić, Fingernagl po 2, Ivandić, Ušćebrka, Brdar, Čajo i Marodi po 1)

Dva druga mjesta u Mađarskoj

Pretpočetnici su igrali protiv Slavonije i pobijedili sa 4:0 (Bertić 3 i Perković 1). Za kraj smo ostavili dvije generacije Početnika koji su igrali na turniru u susjednoj Mađarskoj i obje su osvojile drugo mjesto. Momčad za koju igraju dječaci rođeni 2006. godine pobijedila je PMSC 3:0, Videoton 4:2, Hypo limač 1:0 i Kaposvar 2:1, a jedini poraz doživjela je od novosadske Vojvodine 2:3. Generacija 2007. bila je bolja od PMSC 2:1, Hypo limača 3:1 i Kaposvara 6:0 dok je s Vojvodinom i Videotonom igrala neriješeno, oba puta je bilo 1:1.