Juniori u Prvoj HNL za mladež gostuju kod Slaven Belupa, a Mlađi pioniri I i Pioniri II dočekuju Cibaliju

Ovotjedni raspored utakmica mlađih kategorija Nogometnog kluba Osijek u srijedu otvaraju Početnici i to u gostima kod Čepina s početkom u 18 sati. Sat vremena kasnije u Čepinu igraju i Predpočetnici. U četvrtak Juniori I nastavljaju natjecanje u Prvoj HNL za mladež gostujućim dvobojem protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Dan kasnije u Gradskom vrtu od 19,30 sastaju se Mlađi pioniri II protiv Slavonca iz Tenje, a iste večeri od 21 sat igraju Pioniri III, također s Tenjcima. U subotu od 09,45 Mlađi pioniri I dočekuju Cibaliju, a u 11 sati mladi Osječani i Vinkovčani započinju susret u konkurenciji Pioniri II.

Zanimljiv nedjeljni program

Istoga dana, 8. listopada, Početnici i Predpočetnici gostuju kod đakovačke Croatije. Predstojećeg vikenda ponovno će u HNL-u biti aktivni Pioniri i Kadeti, a u goste im stižu vršnjaci iz RNK Split. Igra se u nedjelju u Gradskom vrtu. Pioniri će svoju utakmicu započeti u 10, a Kadeti u 11,45 sati. Zadnjeg dana u tjednu Kadeti II gostuju u Našicama, a protiv NAŠK-a će igrati i Juniori II.