Momčad Murse dočekuje zagrebačku Mladost s početkom u 18 sati.

Od sportskih događaja u našem gradu, kojima su domaćini osječki klubovi ovoga vikenda, pozornost privlače dvije utakmice koje će biti odigrane ove subote u maloj dvorani Gradski vrt.

Prvo će snage odmjeriti košarkaši Vrijednosnica Osijek i Splita u okviru državnog prvenstva A-1 lige s početkom u 15 sati, a zatim će na istome mjestu, od 18 sati, igrati odbojkaši Murse i zagrebačke Mladosti.

Gosti iz Zagreba su trenutno vodeća momčad ligaškog natjecanja, ali s utakmicom više u odnosu na osječki sastav koji je u prethodne tri utakmice ostvario maksimalan bodovni učinak.

Odbojkašice Osijeka gostuju u svom najbližem susjedstvu, kod ekipe Vukovara.

Futsal Dinamo – Osijek Kelme 3:2

Na domaćem terenu danas su stolnotenisači Vodovod Osijeka koji dočekuju riječki sastav Srdoči s početkom u 17 sati, također u Gradskom vrtu.

U petak navečer Osijek Kelme je odigrao prvenstveni dvoboj protiv Dinama u Zagrebu, gdje ga je tamošnji futsal prvoligaš svladao s 3:2. Strijelci za Bijelo-plave bili su Mijić i Čurković.

Kuglači Osijeka u petak su odradili svoju obvezu u borbi za bodove uvjerljivom pobjedom nad splitskim Poštarom od 8:0, a sa Splićanima u subotu igra i Kandit i to protiv Mertojaka u gostima.