Ponosno pokaži svoje boje kao aktivan član Bijelo-plavog kluba.

Bijelo-plavi klub je klub koji okuplja navijače i simpatizere Nogometnog kluba Osijek, ali i sve ljude koji žele nastaviti pokretanje našeg grada! Učlanjenjem u Klub pokazuješ svoju aktivnu podršku bijelo-plavom pokretu te privrženost i pripadnost svom Klubu i svom gradu. Pokaži svoje boje, boje svog grada i Kluba!

Kako bi pokrenuli grad i omogućili da Osijek navija za Osijek
, osigurali smo da je članstvo u Klubu besplatno, ali i da omogućava veliki broj pogodnosti. S članskom iskaznicom BIJELO-PLAVOG KLUBA ostvarujete brojne pogodnosti kod preko 100 partnera u gradu Osijeku.

Uz NK Osijek člansku iskaznicu:

  • aktivno sudjeluješ u bijelo-plavom pokretu
  • pokazuješ aktivnu podršku i pripadnost svom klubu
  • osiguravaš si 50% niže cijene godišnjih i/ili polugodišnjih ulaznica
  • osiguravaš si 50% niže cijene na kupovinu pojedinačnih ulaznica
  • ostvaruješ popust prilikom kupovine navijačkih rekvizita iz Bijelo-plavog svijeta

Bilo da produžuješ svoje članstvo u Bijelo-plavom klubu ili se prvi put učlanjuješ, postaješ ponosni vlasnik NK Osijek članske iskaznice!

Postupak učlanjenja (za nove članove i one kojima je istekla članska iskaznica):

  1. Ispunjavanjem obrasca uprostorijama Kluba, u portir kućici na južnom parkingu stadiona, svake srijede od 12 do 15 sati. Obrazac vam je dostupan i online ovdje te ga možete donijeti ispunjenog na prodajno mjesto.
  2. Ispunjavanjem registracijskog obrasca online ovdje, nakon kojeg možete svoju člansku iskaznicu preuzeti na istom mjestu.

Članstvo u NK Osijek Bijelo-plavom klubu je besplatno i neobvezujuće – odjava je moguća u bilo kojem trenutku, a ponovna prijava moguća u bilo kojem trenutku.

Prilikom postupanja s osobnim podacima naših članova NK Osijek postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

Izjavu o zaštiti podataka Nogometnog kluba Osijek možete pročitati ovdje.

Odgovore na često postavljana pitanja pronađite ovdje.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se