U nastavku pročitaj odgovore na često postavljana pitanja u vezi polugodišnjih ulaznica. Dodatne informacije možete dobiti i na tickets@nk-osijek.hr.

Kada i gdje počinje prodaja polugodišnjih ulaznica?

U ponedjeljak 4. srpnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt počet će zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. Do 9. srpnja prodaja polugodišnjih ulaznica bit će rezervirana isključivo za vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica iz sezone 2021/22. Polugodišnje ulaznice u slobodnoj prodaji bit će moguće kupiti na Ticket pointu i online od ponedjeljka 11. srpnja. Radno vrijeme Ticket pointa kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt bit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati. 

Što uključuje polugodišnja ulaznica?

Polugodišnja ulaznica za natjecateljsku sezonu 2022/23 uključuje domaće utakmice jesenskog dijela HNL (8 domaćih utakmica), utakmicu 2. pretkola UECL, eventualnu utakmicu SuperSport hrvatskog kupa i domaće utakmice jesenskog dijela Druge nogometne lige.

Koje su cijene polugodišnjih ulaznica za člana NK Osijek?

  • Istok 100 kuna
  • Zapad 150 kuna
  • Loža 300 kuna
  • VIP 1875 kuna
  • Djeca 50 kuna*

*do 15 godina, uz pratnju roditelja, na tribinama Istok i Zapad.

Ulaznice je moguće platiti karticama Visa, Maestro, MasterCard i Diners. Za iznose iznad 300 kuna moguće je plaćanje na 2 do 6 rata.

Koje su cijene polugodišnjih ulaznica za one koji nisu članovi NK Osijek?

  • Istok 200 kuna
  • Zapad 300 kuna
  • Loža 600 kuna
  • VIP 3750 kuna
  • Djeca 100 kuna*

*do 15 godina, uz pratnju roditelja, na tribinama Istok i Zapad.

Ulaznice je moguće platiti karticama Visa, Maestro, MasterCard i Diners. Za iznose iznad 300 kuna moguće je plaćanje na 2 do 6 rata.

Što točno predstavlja zaštićena prodaja polugodišnjih ulaznica i do kada ona traje?

Zaštićena prodaja odnosi se na vlasnike godišnjih ili polugodišnjih ulaznica iz sezone 2021/22. koji u periodu od 4. do 9. srpnja imaju pravo prvenstva kupovine polugodišnjih ulaznica za sezonu 2022/23.

Hoću li kupnjom polugodišnje ulaznice imati prednost dolaska na stadion ako se zbog epidemioloških mjera ili drugih razloga ograniči broj gledatelja?

Da!

Hoću li imati prednost pri kupovini ulaznica za europske utakmice nakon 2. pretkola?

Da! 

Hoću li dobiti povrat novca ako kupim polugodišnju ulaznicu, a bude zabranjeno prisustvo publike?

Da, NK Osijek se obvezuje na novčanu naknadu koja će se obračunati sukladno broju propuštenih utakmica zbog epidemioloških mjera Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Kako ću preuzeti polugodišnju ulaznicu koju kupim online?

Ulaznice kupljene online putem stranice ulaznice.hr moraju se podignuti na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt. Bit će dostupne najkasnije 48 sati nakon izvršene kupovine. U slučaju nemogućnosti dolaska na blagajne kontaktirajte nas na tickets@nk-osijek.hr kako bismo se dogovorili vezano za slanje polugodišnje ulaznice poštom.

Što mi treba za kupiti polugodišnju ulaznicu?

Za kupovinu polugodišnje ulaznice potreban je osobni dokument i ispunjen obrazac Pristupnica.

Koliko polugodišnjih ulaznica može kupiti jedna osoba?

Jedna osoba može kupiti najviše pet (5) polugodišnjih ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta i popunjene pristupnice za svaku osobu za koju kupuje polugodišnju ulaznicu.

Živim u inozemstvu ili izvan Osijeka, kako mogu doći do polugodišnje ulaznice?

Polugodišnju ulaznicu možete kupiti na ulaznice.hr (opcija će biti dostupna od 11. srpnja). Nakon toga molimo Vas da nam se obratite na tickets@nk-osijek.hr kako bi se dogovorili o načinu dostave Vaše polugodišnje ulaznice.

Mogu li izabrati svoje mjesto na tribini kada kupujem polugodišnju ulaznicu?

Da. Prilikom kupovine polugodišnje ulaznice online ili na blagajnama možete odabrati: tribinu, sektor, red i sjedalo. Nogometni klub Osijek ne može jamčiti dostupnost mjesta s polugodišnje ulaznice za utakmice koje se igraju pod ingerencijom UEFA-e.

Može li maloljetno dijete kupiti polugodišnju ulaznicu?

Sve osobe s navršenih 16 godina mogu samostalno kupiti polugodišnju ulaznicu, za djecu mlađu od 16 godina roditelj/skrbnik mora potpisati privolu za kupovinu polugodišnje ulaznice.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se
Kalendar 2023: Ovo je Osijek!