Osiguraj svoje mjesto u posljednjoj sezoni Bijelo-plavih u Gradskom vrtu.

Polugodnišnje ulaznice za jesenski dio sezone 2022/23. više nisu u prodaji. Sve informacije o početku prodaje ulaznica za proljetni dio sezone 2022/23. objavit ćemo naknadno.

Cijene polugodišnjih ulaznica za utakmice Hrvatske nogometne lige u sezoni 2022/23.

  • u slučaju ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici polugodišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion
  • u slučaju plasmana NK Osijek u daljnje faze natjecanja UEFA Europa konferencijske lige, vlasnici polugodišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa ulaznica (zbog posebnih mjera UEFA-inog Return to play protokola ne možemo osigurati da će članovi moći kupiti ulaznicu za mjesto koje su osigurali kupovinom polugodišnje ulaznice)
  • u slučaju da zbog epidemioloških odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite bude zabranjeno prisustvo publike na domaćim utakmicama, NK Osijek se obvezuje na novčanu naknadu koje će se obračunati sukladno broju propuštenih utakmica.
  • članovi NK Osijek ostvaruju pravo na povlaštenu cijenu prilikom kupovine pojedinačnih/polugodišnjih ulaznica
  • od 4.7. do 9.7. traje zaštićeni period prodaje ulaznica za sve vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica iz sezone 2021/22.

Prodajna mjesta

  • Ticket point kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt u tjednu uoči domaće utakmice od 10 do 18 sati
  • Online na ulaznice.hr*
  • na eventima u organizaciji NK Osijek

*ulaznice kupljene online moraju se podići na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt

 

Jedna osoba može kupiti najviše pet (5) godišnjih ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu.

Pravo kupovine polugodišnje/pojedinačne ulaznice po povlašenoj cijeni ostvaruje se predočenjem članske iskaznice za svaku od osoba za koju se kupuje polugodišnja/pojedinačna ulaznica.

Pristupnicu za kupovinu polugodišnje ulaznice možete preuzeti ovdje.

Pravilnik o općim uvjetima kupovine i korištenja ulaznica i polugodišnjih ulaznica - pretplata NK Osijek s.d.d. za natjecateljsku sezonu 2022/2023. možete pronaći ovdje.

Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na tickets@nk-osijek.hr, a za sve eventualne promjene javnost ćemo informirati putem službene NK Osijek web stranice.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se
Kalendar 2023: Ovo je Osijek!