Kadeti NK Osijeka završili su svoj nastup u ovosezonskom natjecanju Kupa, nakon što je u Gradskom vrtu bolja od njih bila momčad Dinama. Iako se u prvom dijelu mogla vidjeti ravnopravna igra, gosti su u potpunosti naplatili promašaje bijelo-plavih te slavili konačnim rezultatom 0:5.

Da će ovo biti teška utakmica za Osječane, gosti su prezentirali već u šestoj minuti. Nakon odlično izvedenog prekida, u vodstvo ih je doveo Adrian Blečić. Dinamo je to vodstvo iskoristio za preuzimanje kontrole utakmice, gdje su strpljivo čekali novu priliku. To im se umalo osvetilo krajem prvog dijela, kad su bijelo-plavi imali dvije sjajne prilike, no ovog puta sreća nije bila na njihovoj strani.

Dinamo je to naplatio u drugom dijelu. Nakon još 15 minuta ravnopravne igre, u 60. minuti dolaze do drugog pogotka, preko Davora Lovrena, a to je značilo i potpuni pad Osijeka, koji u idućih 15 minuta prima dodatna tri pogotka. Strijelci su bili Brekalo, Moro i Goić. 

Tako se ponovila slična situacija kao iz jesenskog prvenstvenog ogleda, gdje su Osječani dobro parirali najboljoj domaćoj momčadi, da bi pali u posljednjih 30-ak minuta. Dinamo se tako plasirao u polufinale hrvatskog Kupa, dok Osijeka slijedi nastavak prvenstvenog natjecanja, gdje se nada uključivanju u borbu za drugo mjesto na ljestvici. 

Momčad Osijeka nastupila je u sastavu Nevistić, Lišnić (od 63.' Brlić), Pilj, Soldić, Lukačević, Čaić, Begić (od 56.' Ikić), Kasač (od 64.' Knežević), Jakić, Žaper, Čikvar.