Pioniri našeg prvoligaša ostvarili su lijep uspjeh na „Nike Premier Cupu 2015“. održanom na terenu Nogometne akademije Krpan&Babić. 

Učenici Ronalda Grnje prvo su u svojoj skupini igrali neriješeno 1:1 s Hajdukom iz Pakraca, a potom su svladali vinkovačku Cibaliju s 1:0. Imajući u vidu rezultat ogleda između Hajduka i Cibalije (1:1) bijelo-plavi su prošli dalje. U drugoj skupini igrali su domaćin Hypo Limač i Slavonija iz Požege čiji je susret završio bez pobjednika 1:1, a Požežani su na kraju bili uspješniji u izvođenju jedanaesteraca. Nažalost, Marsonia iz Slavonskog Broda nije se pojavila na turniru, pa je natjecanje time ostalo „okrnjeno“.

U finalu su snage odmjerili Osijek i Slavonija. Dugo je požeški vratar svojim obranama držao rezultat na „nuli“, ali je ipak kapitulirao nakon udarca Patrika Dubravca. U drugom dijelu na 2:0 povisio je Jurica Barišić, a prednost je povećao Marjan Zekan lijepim golom s ruba šesnaesterca. Protivnik je do kraja utakmice uspio tek smanjiti rezultat na konačnih 3:1.

Možemo zaključiti da su naši pioniri zasluženo osvojili prvo mjesto i pokazali tko je „gazda“ u Slavoniji na čemu im, dakako, čestitamo! Posebice jer su ovim trijumfom izborili plasman na završnicu „Nike Premier Cupa“ na državnoj razini.