Nogometaši Osijeka odigrali su drugu pripremnu utakmicu u slovenskom Pohorju.

Ovaj puta protivnik im je bila momčad bukureštanskog Dinama, a susret je završio bez pobjednika i golova 0:0.

Ipak, treba istaknuti kako je naš prvoligaš ostavio bolji dojam i bio dominantniji i opasniji tijekom svih 90 minuta. Već na samom početku Osječani su imali veliku priliku kada je Vojnović pogodio gredu, a na odbijenu loptu natrčao je Barać, da bi Rumunji spašavali svoja vrata doslovno s gol-linije.

Nekoliko minuta kasnije zaprijetio je i Matas čiji je udarac glavom  protivnički vratar uspio obraniti kao i Špoljarićev udarac s dvadesetak metara.

U 33. minuti Matas je centrirao, a Štrkalj pucao zamalo pored vratiju. I u nastavku je Osijek bio dominantniji i opasniji.

U 49. minuti Barišić je ubacio za Mioča, no opet se iskazao čuvar mreže Dinama. Bilo je još nekih pokušaja, ali je momčad iz Bukurešta sačuvala „nulu“.

Za bijelo-plave su u prvom poluvremenu nastupili: Žitnjak, Matas, Arsenić, Barać, Marin (od 23. Karamarko), Lesjak, Žaper, Favorov, Vojnović, Špoljarić i Štrkalj. U drugom su dijelu igrali: Mikulić, Arsenić, Lukić, Džolan, Barišić, Petrović, Mioč, Knežević, Mandić, Perošević i Grgić.