Najmlađi Osječani sigurno će uživati u vožnji i svemu onome što im se nudi u posebno ukrašenom tramvaju GPP-a.

Jedan od brandova grada na Dravi posljednjih je godina postao i GPP-ov Božićni tramvaj, okićen čak s 30.000 blještavih lampica! Njemu se, dakako, posebice vesele naši najmlađi sugrađani jer ih tijekom vožnje očekuje i prigodna predstava s vilenjacima i Djedom Božićnjakom.

Stoga i ne čudi da je već sada rezervirano oko tri tisuće mjesta za vožnju ovim posebnim tramvajem! Dakle, do kraja ovoga mjeseca tramvaj će voziti svakim radnim danom od 9 do 12 sati za organizirane skupine djece iz vrtića i škola, a poslijepodne i za sve ostale s polascima u 16, 17, 18 i 19 sati.

Zanimljiva virtualna iznenađenja

Iznenađenje je u tome da će radnim danima od 13 do 15 sati i vikendima od 10 do 15,30 Božićni tramvaj stajati na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića. Svi će zainteresirani moći isprobati novu virtualnu tehnologiju kojom se simulira vožnja tramvaja.

Primjerice, moći će „pokrenuti“ tramvaj, otvarati vrata, zvoniti tramvajskim zvonom, ali i susresti virtualnog soba Rudolfa, razgovarati s virtualnim Djedom Božićnjakom i primiti njegov dar. U ovoj virtualnoj vožnji prvi su se okušali nogometaši Osijeka i dojmovi su im vrlo pozitivni...