Mladi napadač u trenutnoj konkurenciji među bijelo-plavima ne bi dobio pravu šansu, pa će polusezonu ponovno odigrati u drugoligašu s Bosuta, gdje je proveo jesenski dio ove sezone, u kojoj je bio strijelac tri prvenstvena pogotka.

Dovođenjem brojnih igrača iz drugih klubova u proteklih dvadesetak dana, stvorila se gužva u svlačionici našeg prvoligaša, pa je postalo jasno da će neki u takvim okolnostima postati prekobrojni, naravno ne i otpisani. Prvo je stoper Zoran Arsenić ponovno ustupljen Radniku iz Sesveta u kojem je proveo i prvi dio ove natjecateljske godine, a danas je odlučeno da će i napadač Nikola Mandić do ljeta biti na posudbi u klubu u kojem je igrao i jesenas – vinkovačkoj Cibaliji.

Logičan je to potez stručnog stožera i Uprave jer se Mandić našao u statusu tek petog napadača, iza Vojnovića, Peroševića, Mešanovića i novopridošlog  Urugvajca Aneffa. Stoga mu je puno bolje igrati, pa makar i u drugoligašu, nego u Gradskom vrtu eventualno čekati poneku šansu „na kapaljku“. Vinkovčani su zadovoljni takvim raspletom situacije, budući da su deficitirani s klasičnim ofenzivcima, a Mandić im je bio standardan u prvom dijelu sezone. Inače, u Cibaliji je još jedan igrač pod ugovorom s Osijekom: veznjak Matija Mišić, čiji brat Josip odnedavno igra za Rijeku.