Nakon šest odigranih utakmica, Bijelo-plavi će kući krenuti u subotu, 11. veljače.

Nogometaši Osijeka u srijedu završavaju pripreme u Međugorju i vraćaju se u Slavoniju, a kod kuće će biti samo u četvrtak i petak.

Naime, već u subotu, 28. siječnja, Osječani putuju u španjolsku Marbellu gdje će ostati do 11. veljače. Kao što smo već izvjestili, Bijelo-plavi će u svojoj novoj pripremnoj bazi odigrati šest utakmica i to protiv vrlo respektabilnih protivnika koji će također biti na pripremama na jugu Španjolske. Seriju provjera u Marbelli osječki će nogometaši otvoriti ogledom s ruskim Lokomotivom 29. siječnja u 16 sati.

Na kraju s Puskas Akademijom

U istom terminu igrat će se 1. veljače protiv češke Slavije iz Praga, tri dana kasnije Osijek će odmjeriti snage s ruskim Rubinom, 7. veljače je rezerviran za dvoboj s kijevskim Dynamom, trenutno drugoplasiranom momčadi ukrajinskog prvenstva i višestrukim prvakom te sudionikom elitnog europskog nogometnog natjecanja.

U petak, 10. veljače, Osječane očekuje provjera s moskovskim Spartakom, još jednim od uglednih ruskih klubova, da bi odmah idućega dana pripreme u Španjolskoj Zekićevi izabranici zaključili dvobojem s Puskas Akademijom, svojim prijateljskim klubom iz susjedne Mađarske.

Ta će utakmica biti odigrana s početkom u 11 ili 13 sati jer će osječka ekspedicija te subote krenuti put grada na Dravi.