Uživo iz Marbelle donosimo vam video prijenos prijateljske utakmice između NK Osijeka i FC Dynamo Kyiv. Utakmica počinje u 16:30 sati.

U nastavku pratite i LIVE txt by MMM:

NK Osijek vs. FC Dynamo Kyiv 1:2


Sastav NK Osijek
: Malenica 13, Pušić 22, Lukić 28, Barać 4, Barišić 3, Lesjak19, Mioč 5, Škorić 21, Lopa 27, Perošević 10 i Ejupi 9.

Sastav FC Dynamo Kyiv: 
Koval 35, Moroziuk 9, Vida 24, Pantic 4, Antunes 5, Rybalka 17, Harmash 19, Buialskyi 29, Yarmolenko 10, Tsyhankov 15, Moraes 11.

Početak utakmice zakazan je za 16.30 sati...

3' Dynamo je na terenu poslao zaista respektabilnu momčad koju smo gledali i u Ligi prvaka.

10' Kijevljani imaju posjed lopte, no Osječani pozicijski dobro pokrivaju i teren i suparničke igrače.

12' Buialskyi je probio desnu stranu, vratio loptu u sredinu prema Yarmolenku, ali je osječka obrana otklonila opasnost ispred ukrajinskog reprezentativca.

15' pokušao je Brazilac Moraes udarcem sa 17 metara, lopta odlazi iznad grede.

18' 0:1 - TSYHANKOV

18' Bila je to odlična akcija Ukrajinaca je započeo Yarmolenko, loptu je na lijevoj strani u šesnaestercu primio Moraes te idealno proigrao Tsyhankova u sredini koji je mirno i precizno pogodio mrežu za vodstvo Dynama.

21' Harmas je pucao iz dobre pozicije, međutim, lopta je završila daleko od okvira vratiju.

31' dobru je prigodu imao Tsyhankov, čiji je udarac Malenica uspio obraniti.

32' igru su napustili Moroziuk i Tsyhankov, ušli su Burda i Besedin.

39' Besedin je pred vratima, Malenica je sačuvao mrežu.

45' završeno je prvo povrijeme vodstvom Dynama od 1:0. Potvrdilo se ono što smo znali i ranije, da su Kijevljani dimenzija više u odnosu na prethodne protivnike Bijelo-plavih.

46' počelo je drugo poluvrijeme utakmice u Marbelli.

46' za Osijek sada igraju: Malenica, Pušić. Leko, Džolan, Barišić, Petrovikj, Knežević, Lulić, Boban, Grgić i Vojnović.

48' u redovima Dynama ušli su: Ochigava, Khacheridi, Sydorchuk, Korzun, Orikhovsky i Yaremchuk.

53' sada su opasno zaprijetili i Osječani. Lulić je proigrao Bobana koji je odlično pucao sa 17 metara, a Rudko odlično intervencijom spriječio izjednačenje.

62' ušao Marin umjesto Barišića, a Lončar umjesto Pušića.

75' uz puno izmjena na obje strane gledamo i nešto slabiji ritam u odnosu na prvo poluvrijeme, a Osječani nisu uspjeli iz slobodnog udarca sa 18 metara opasnije zaprijetiti Rudku. Knežević je poslao loptu iznad grede.

77' 1:1 - KNEŽEVIĆ

77' Osijek je uspio izjednačiti. Boban je s lijeve strane proigrao Vojnovića u kaznenom prostoru, iskusni je osječki prvotimac produžio loptu do Kneževića koji je vrlo preciznim udarcem pogodio desni gornji kut ispruženog, ali nemoćnog vratara Dynama - 1:1.

79' Bijelo-plavi su sada iz kontre mogli i povesti. Grgić je pobjegao protivničkoj obrani po desnom krilu i onda se odlučio na prizeman udarac, no lopta je završila pokraj desne vratnice. Imao je Grgić i boljih rješenja, budući da su u šesnaestercu bili Knežević i Boban...

89' 1:2 - ORIKHOVSKY

89' Osječani su ipak primili pogodak u samoj završnici utakmice. Lopta je u šesnaestercu, nakon prekida, stigla do Orikhovskog koji je vrlo preciznim udarcem pogodio sam desni donji kut.

90' susret je završio minimalnom pobjedom kijevskog Dynama. Šteta jer su Bijelo-plavi imali pozitivan rezultat sve do posljednje minute susreta....

No, opet možemo zaključiti da se Osijek hrabro i dobro nosio s vrlo jakim protivnikom u ovoj pripremnoj utakmici. Pozdrav iz Marbelle!